logo
A Christmas Story Christmas © Production Company

A Christmas Story Christmas

Volgt de inmiddels volwassen Ralphie terwijl hij terugkeert naar het huis aan Cleveland Street om zijn kinderen een magische kerst te bezorgen zoals hij als kind had, waarbij hij opnieuw contact maakt met jeugdvrienden en zich verzoent met het overlijden van zijn vader.

OmniGuide recensie A Christmas Story Christmas

A Christmas Story Christmas: Een Warme Duik in Nostalgie

Een Hartverwarmend Vervolg op een Klassieker

'A Christmas Story Christmas', geregisseerd door Clay Kaytis, is een vervolg op de geliefde kerstklassieker 'A Christmas Story' uit 1983. Uitgebracht in 2022, volgt de film de inmiddels volwassen Ralphie, gespeeld door Peter Billingsley, die terugkeert naar het huis aan Cleveland Street om zijn kinderen een magische kerst te geven, net zoals hij die als kind had. Met een speelduur van 1 uur en 38 minuten, is de film een nostalgische reis vol humor en hart.

Sterke Cast en Charmante Uitvoering

De film wordt gedragen door de terugkeer van Peter Billingsley als Ralphie, wat zorgt voor een sterke verbinding met het origineel. De film wordt gewaardeerd om zijn humor, hart en een charmante uitvoering. Met een IMDb-score van 6.7/10, wordt de film geprezen om zijn vermogen om zowel kinderen als volwassenen aan te spreken.

Een Feest van Nostalgie en Familie

'A Christmas Story Christmas' blinkt uit in het creëren van een nostalgische sfeer, met verwijzingen naar de originele film en een focus op de magie van de kerstperiode. De film benadrukt ook het belang van familie en de herinneringen die we koesteren.

Interessante Weetjes

  • De film is opgenomen in Cleveland, Ohio, USA, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer van de originele film.
  • De terugkeer van de originele castleden, waaronder Peter Billingsley, zorgt voor een bijzondere continuïteit en verbinding met het origineel.
  • De film heeft een nominatie ontvangen, wat de kwaliteit en populariteit ervan onderstreept.

Conclusie en Aanbeveling

'A Christmas Story Christmas' is een ideale film voor de feestdagen, perfect voor het hele gezin. Het is een aanrader voor liefhebbers van de originele film en voor iedereen die wil genieten van een hartverwarmende en humoristische filmervaring.


Rating: 3.5 van de 5 sterren

Bekijk op:

HBO Max

Jaar:
2022
Genre:
Familie Komedie
Rating:
6.8
Duur:
98 min.
Acteurs:
Erinn Hayes
Peter Billingsley
River Drosche

 


Bekijk trailer van A Christmas Story Christmas

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.