logo
A Fairy Tale After All © Production Company

A Fairy Tale After All

Een koppig tienermeisje wordt geconfronteerd met grillige personages wanneer ze wordt meegevoerd naar een wereld vol fantasie en sprookjes tijdens het bijwonen van een marionettenshow op school.

OmniGuide recensie A Fairy Tale After All

A Fairy Tale After All: Een Fantasierijke Duik in de Wereld van Marionetten en Magie

Een Nieuwe Draai aan Klassieke Sprookjes

'A Fairy Tale After All' brengt ons een verhaal over een koppige tiener die zichzelf terugvindt in een wereld vol fantasie en sprookjesfiguren tijdens een schoolvoorstelling met marionetten. Deze film, geregisseerd door Erik Peter Carlson, probeert de magie van Disney-klassiekers en het werk van Jim Henson te vangen.

De Wereld van 'A Fairy Tale After All'

Met een IMDb-rating van 3.4/10 lijkt de film niet helemaal te landen bij het grote publiek. De recensies beschrijven de film als een pijnlijke ervaring, met kritiek op het acteerwerk, de speciale effecten en het script. Toch kan de film voor jonge kijkers die houden van een eenvoudige en kleurrijke fantasiewereld nog steeds vermakelijk zijn.

Cast en Creativiteit

De film bevat stemwerk van Brian Hull en acteerwerk van Lucie Jones en Anna Brisbin. Hoewel de film misschien niet overal goed ontvangen is, toont het de creatieve pogingen van een cast en crew die gepassioneerd zijn over het brengen van een sprookjeswereld tot leven.

Interessante Weetjes:

  • Regisseur Erik Peter Carlson was geïnspireerd door zijn kinderliefde voor Disney-klassiekers en het werk van Jim Henson.
  • De film heeft een speelduur van 1 uur en 12 minuten, wat relatief kort is voor een speelfilm.
  • De film werd uitgebracht in mei 2022 in Mexico en is gefilmd in Kingston, New York.

OmniGuide's Rating: 2/5

'A Fairy Tale After All' is een film die wellicht de harten van de jongste kijkers kan winnen met zijn eenvoudige charme en kleurrijke karakters. Voor een ouder publiek kan de film echter tekortschieten in verhaal en uitvoering. Het is een film die herinnert aan de eenvoud van kinderverhalen, maar mist de diepgang en kwaliteit die we vaak zoeken in familiefilms.

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2022
Genre:
Fantasie Familie Avontuur
Rating:
3.4
Duur:
72 min.
Acteurs:
Anna Brisbin
Brian Hull
Lucie Jones

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.