logo
Ad Astra © Production Company

Ad Astra

Astronaut Roy McBride onderneemt een missie door een meedogenloos zonnestelsel om de waarheid te achterhalen over zijn vermiste vader en zijn gedoemde expeditie die nu, 30 jaar later, het universum bedreigt.

OmniGuide recensie Ad Astra

Ad Astra: Een Adembenemende Ruimtereis Die Je Niet Mag Missen

Als fervente filmliefhebbers zijn we altijd op zoek naar boeiende en tot nadenken stemmende films. Een film die recentelijk onze aandacht heeft getrokken is het sciencefiction-epos, Ad Astra. Geregisseerd door James Gray, neemt deze film ons mee op een spannende reis door de ruimte, waarbij we het verhaal volgen van astronaut Roy McBride, gespeeld door Brad Pitt, die op een missie gaat om zijn vermiste vader te vinden, die vermoed wordt op een missie te zijn om bewijs van buitenaards leven te vinden.

Van de adembenemende beelden tot het boeiende verhaal, Ad Astra heeft lovende kritieken ontvangen van zowel critici als publiek. De film is geprezen om zijn prachtige cinematografie, die op briljante wijze de grootsheid en schoonheid van de ruimte vastlegt, evenals zijn complexe en tot nadenken stemmende plot die ingaat op thema's van identiteit, menselijkheid, en de zoektocht naar betekenis in het leven.

Eén van de opvallende vertolkingen in de film is Brad Pitt's vertolking van McBride, die wordt geprezen als één van zijn beste prestaties tot nu toe. Zijn genuanceerde en introspectieve acteerwerk legt perfect de innerlijke strijd van zijn personage vast, waardoor we diep betrokken raken bij zijn reis.

Naast de sterke vertolkingen, kan Ad Astra ook bogen op een indrukwekkende soundtrack, gecomponeerd door Max Richter. De spookachtige en etherische score vult perfect de beelden van de film aan, en voegt een extra laag van diepte en emotie toe aan het verhaal.

Het is geen verrassing dat Ad Astra kritische bijval en hoge beoordelingen over de hele linie heeft gekregen. Als je een fan bent van sciencefiction, prachtige beelden, en tot nadenken stemmende verhalen, dan wil je deze film niet missen. Dus leun achterover, ontspan, en laat Ad Astra je meenemen op een reis die niet van deze wereld is.

Bekijk op:

Netflix
Prime
Apple TV+

Jaar:
2019
Genre:
Drama Avontuur Mysterie
Rating:
6.5
Duur:
123 min.
Acteurs:
Brad Pitt
Ruth Negga
Tommy Lee Jones

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.