logo
Arnold © Production Company

Arnold

Volgt het leven van Arnold Schwarzenegger, van zijn dagen als gewichtheffer tot zijn successen in Hollywood, zijn tijd als gouverneur van Californië en zowel de vreugde als de wisselvalligheid van zijn gezinsleven.

OmniGuide recensie Arnold

Arnold: Meer dan een Spierbundel

Een Fascinerende Reis door het Leven van een Legende

De miniserie 'Arnold' uit 2023, beschikbaar op Netflix, biedt een zeldzame en intieme blik op het leven van Arnold Schwarzenegger. Deze documentaire volgt Schwarzenegger van zijn beginjaren als bodybuilder tot zijn succes in Hollywood, zijn tijd als gouverneur van Californië, en de vreugde en turbulentie van zijn gezinsleven.

Diepgaande Persoonlijke Ontboezemingen

Wat deze serie bijzonder maakt, is de openhartigheid van Schwarzenegger. Hij spreekt open over zijn jeugd, familie, en fouten. Zelfs zijn gebruik van steroïden tijdens de vroege jaren '70 wordt niet geschuwd. Deze eerlijkheid biedt een zeldzaam inzicht in de persoon achter het publieke imago.

Interessante Weetjes en Gastoptredens

Naast Schwarzenegger zelf, verschijnen er diverse bekende namen zoals James Cameron, Sylvester Stallone, en Linda Hamilton. De serie bevat ook uniek archiefmateriaal en interviews die licht werpen op minder bekende aspecten van zijn leven.

Beoordeling en Conclusie

Met een IMDb-rating van 8.0/10 en een algemene positieve ontvangst, is 'Arnold' een must-see voor fans en voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven van een van de meest iconische figuren van onze tijd. De serie biedt een genuanceerd beeld van een man die vaak wordt gereduceerd tot zijn fysieke verschijning en filmrollen. 'Arnold' is een boeiende, ontroerende en verrassend onthullende serie die het waard is om te bekijken.

Eindoordeel: 4/5 sterren - Een fascinerende en diepgaande documentaire die een nieuw licht werpt op een bekend icoon.

OmniGuide rating:

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2023
Genre:
Documentaire
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Arnold Schwarzenegger
Ken Waller

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.