logo
As Good as Dead © Production Company

As Good as Dead

Bryant sluit vriendschap met een tiener met problemen en laat hem kennismaken met vechtsporten. Als Bryants mysterieuze en gevaarlijke verleden hem inhaalt, wordt hij gedwongen tot een strijd op leven en dood om zijn naam te zuiveren, de jongen te redden en alles terug te krijgen wat hij achterliet.

OmniGuide recensie As Good as Dead

As Good as Dead - Een Actievolle Strijd om Gerechtigheid

Een Meeslepend Verhaal van Wraak en Overleving

"As Good as Dead", uitgebracht in 2022, is een actie-crimedrama met een speelduur van 1 uur en 29 minuten. De film, met Michael Jai White in de hoofdrol, volgt het verhaal van Bryant, een voormalige soldaat die een getroebleerde tiener onder zijn hoede neemt en hem inwijdt in de wereld van vechtsporten. Wanneer Bryant's mysterieuze en gevaarlijke verleden hem inhaalt, wordt hij gedwongen tot een strijd op leven en dood om zijn naam te zuiveren. De film heeft een IMDb-score van 5.5/10.

Sterrencast en Regie

Geregisseerd door R. Ellis Frazier en geschreven door Michael Jai White, brengt de film naast White ook Luca Oriel, Guillermo Iván en Gabriela Quezada in belangrijke rollen. Tom Berenger en Louis Mandylor verschijnen ook in de film.

Plot: Een Gevecht tegen Corruptie en Misdaad

De film volgt Bryant's pogingen om zijn naam te zuiveren en de jonge Oscar te beschermen tegen de onderwereld van misdaad en corruptie. De film verkent thema's van mentorship, wraak en de strijd tegen corruptie.

Beoordelingen en Publieksreactie

Naast de IMDb-score, heeft de film gemengde kritieken ontvangen. Sommige kijkers prijzen de film om zijn actiescènes en de prestaties van Michael Jai White, terwijl anderen kritiek hebben op het script en de plotontwikkeling.

Interessante Weetjes

  • Michael Jai White, bekend om zijn rollen in actie- en vechtfilms, neemt hier zowel de rol van hoofdrolspeler als schrijver op zich.
  • De film is opgenomen in Mexico, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer.

Conclusie: Een Actievol Drama met Gemengde Uitvoering

"As Good as Dead" biedt een intrigerend verhaal met sterke actiescènes, maar lijdt onder een gebrek aan diepgang in zowel het script als de karakterontwikkeling. Voor liefhebbers van actiefilms met vechtsportelementen kan het echter nog steeds een boeiende kijkervaring bieden.

Eindbeoordeling: ⭐⭐⭐ (3/5 sterren)

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2022
Genre:
Misdaad Aktie
Rating:
5.6
Duur:
88 min.
Acteurs:
Guillermo Iván
Louis Mandylor
Luca Oriel
Michael Jai White
Tom Berenger

 


Bekijk trailer van As Good as Dead

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.