logo
Christmas at the Palace © Production Company

Christmas at the Palace

Een koning die moeite heeft om de naam van zijn vader waar te maken, huurt een schaatschoreograaf in voor een speciale kerstavondvoorstelling om de oprichting van zijn land te vieren.

OmniGuide recensie Christmas at the Palace

Christmas at the Palace - Schaatsen naar Liefde in een Koninklijke Setting

Een Koninklijke Kerst

"Christmas at the Palace", uitgebracht in 2018, is een hartverwarmende kerstfilm die zich afspeelt tegen de achtergrond van een koninklijk paleis. Met een IMDb-score van 6.3/10, biedt deze film een mix van romantiek en kerstsfeer.

Het Verhaal

De film volgt Katie, een voormalig professioneel kunstschaatsster, die wordt ingehuurd door koning Alexander van San Senova om zijn dochter te helpen bij een kerstijsschaatsshow. Terwijl Katie tijd doorbrengt in het kasteel, ontwikkelen zij en Alexander gevoelens voor elkaar. De film, geregisseerd door Peter Hewitt, verkent thema's van liefde, familie en de magie van kerst.

Cast en Chemie

Merritt Patterson speelt de rol van Katie, terwijl Andrew Cooper koning Alexander vertolkt. De chemie tussen de hoofdpersonages is een van de hoogtepunten van de film, waardoor de romantische verhaallijn geloofwaardig en aantrekkelijk wordt.

Visuele Pracht en Schaatsmagie

"Christmas at the Palace" is visueel aantrekkelijk met prachtige opnames van het paleis en de ijsbaan. De schaatsscènes zijn bijzonder indrukwekkend en dragen bij aan de feestelijke sfeer van de film.

Kritische Ontvangst

Hoewel er geen kritische beoordelingen beschikbaar zijn op Rotten Tomatoes, heeft de film een warme ontvangst gekregen van het publiek, vooral van liefhebbers van kerstfilms.

Interessante Weetjes

  • De film is opgenomen in Boekarest, Roemenië, met name in het Bragadiru-paleis, dat dient als het fictieve koninklijke paleis.
  • De buitenopnames van het koninklijke paleis zijn eigenlijk opnames van het Tsaritsyno-paleis in Moskou, Rusland.

Conclusie en Beoordeling

"Christmas at the Palace" is een ideale film voor degenen die genieten van romantische kerstfilms. Het biedt een charmant verhaal, mooie beelden en een vleugje koninklijke elegantie.

OmniGuide Beoordeling: 3/5 sterren


"Christmas at the Palace" is een film die de harten van romantische zielen zal verwarmen, perfect voor een gezellige avond tijdens de feestdagen. Met zijn charmante verhaal en sfeervolle setting is het een aanrader voor liefhebbers van het genre.

Bekijk op:

SkyShowtime

Jaar:
2018
Genre:
Rating:
6.4
Duur:
85 min min.
Acteurs:
Brittany Bristow

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.