logo
Christmas on the Menu © Production Company

Christmas on the Menu

De gevierde chef-kok Josie gaat voor de feestdagen naar huis en creëert een speciaal feestmenu voor de nieuwe bed-and-breakfast bistro van haar moeder. Daar loopt ze Tanner tegen het lijf, de beroemde culinair criticus die haar oude bakkerij in een recensie afbrak. Al snel bloeit er een vakantieromance tussen hen op, net op tijd voor Kerstmis.

OmniGuide recensie Christmas on the Menu

Christmas on the Menu - Een Zoet Kerstverhaal

Een Feestelijke Mix van Liefde en Culinair Genot

"Christmas on the Menu", uitgebracht in 2020, is een romantische kerstfilm die zich afspeelt in de sfeervolle wereld van culinaire hoogstandjes. Met een speelduur van 1 uur en 28 minuten, neemt deze film je mee naar een gezellige bed-and-breakfast waar chef-kok Josie (gespeeld door Kim Shaw) een speciaal kerstmenu creëert en onverwachts haar liefde vindt.

Sterke Acteerprestaties in een Sfeervolle Setting

Naast Kim Shaw zien we Clayton James als Tanner Rhodes, de beroemde voedselcriticus die Josie's pad kruist. Cynthia Gibb speelt Shannon Byrde, Josie's moeder, en voegt een extra laag toe aan het verhaal. De acteerprestaties zijn solide en dragen bij aan de warme sfeer van de film.

Beoordeling en Waardering

"Christmas on the Menu" heeft een IMDb-score van 6.3/10, gebaseerd op 671 beoordelingen. Hoewel de film geen hoge scores haalt, biedt het toch een aangename kijkervaring voor liefhebbers van lichte, romantische kerstfilms.

Interessante Weetjes

  • De film is geregisseerd en geschreven door Jake Helgren.
  • Het is opgenomen in Big Bear Lake, Californië, wat zorgt voor een authentieke kerstsfeer.
  • De film staat ook bekend als "Christmas Cuisine of Love" in sommige regio's.

Conclusie: Een Zoete Kersttraktatie

"Christmas on the Menu" is een ideale film voor wie wil genieten van een licht en zoet kerstverhaal. Het biedt een ontspannende ontsnapping met een vleugje romantiek en culinaire charme, perfect voor de feestdagen.


Eindbeoordeling: 🌟🌟🌟 (6.3/10 op IMDb)

Aanbevolen voor: Liefhebbers van romantische kerstfilms, fans van culinaire cinema, en iedereen die op zoek is naar een gezellige film voor de feestdagen.

Bekijk op:

Videoland

Jaar:
2020
Genre:
Drama Komedie Romantiek
Rating:
6.3
Duur:
88 min min.
Acteurs:
Clayton James
Cynthia Gibb
Kim Shaw

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.