logo
Cloudy with a Chance of Christmas © Production Company

Cloudy with a Chance of Christmas

Wanneer een weervrouw wordt gevraagd om de jaarlijkse sneeuwcast van haar netwerk in het winterse stadje Leavenworth live te presenteren samen met de presentator van de ochtendshow van het netwerk en een oude rivaal van haar, ontstaat er spanning en vliegen er romantische vonken tussen hen tijdens de uitzending.

OmniGuide recensie Cloudy with a Chance of Christmas

Cloudy with a Chance of Christmas - Een Hartverwarmende Kerstfilm

'Cloudy with a Chance of Christmas' is een romantische kerstfilm uit 2022, geregisseerd door Jake Helgren. De film vertelt het verhaal van een weervrouw die wordt gevraagd om samen met een ochtendshowpresentator en haar langdurige rivaal, live vanuit het winterse stadje Leavenworth, de jaarlijkse sneeuwvoorspelling te presenteren.

Plot en Karakters

De film volgt Bridget Torres (gespeeld door Valery M. Ortiz) en Drake Kincaid (gespeeld door Brandon Quinn), wiens professionele rivaliteit en persoonlijke chemie de kern vormen van het verhaal. De film biedt een mix van romantiek en komedie, typisch voor het kerstgenre, en speelt zich af tegen de schilderachtige achtergrond van Leavenworth.

Regie en Productie

Jake Helgren, die zowel de regisseur als de schrijver van de film is, heeft een charmante en lichte film gecreëerd die perfect past bij de feestdagen. De film heeft een speelduur van 1 uur en 30 minuten en is geproduceerd door Nicely Entertainment en The Ninth House.

Interessante Weetjes

  • Trixie, de hond in de film, wordt in werkelijkheid Piper genoemd en is eigendom van schrijver/regisseur Jake Helgren. Piper is in meerdere films verschenen.
  • De film is opgenomen in Leavenworth, Washington, bekend om zijn Nutcracker Museum.
  • De film heeft een IMDb-score van 5.6/10, wat wijst op gemengde reacties van het publiek.

Beoordeling en Conclusie

'Cloudy with a Chance of Christmas' is een aangename kerstfilm die ideaal is voor een gezellige avond thuis. Hoewel de film geen baanbrekende plot of diepgaande karakterontwikkeling biedt, slaagt het erin om de kijker een gevoel van warmte en feestelijkheid te geven. De film is vooral geschikt voor liefhebbers van lichte romantische komedies en kerstfilms.

Eindoordeel: 5.6/10

Aanbeveling

Voor wie op zoek is naar een ontspannende en hartverwarmende film tijdens de kerstperiode, is 'Cloudy with a Chance of Christmas' een goede keuze. De film biedt een aangename mix van romantiek, humor en kerstsfeer, perfect voor een avondje ontspanning tijdens de feestdagen.

Bekijk op:

Videoland

Jaar:
2022
Genre:
Komedie Romantiek
Rating:
5.6
Duur:
90 min min.
Acteurs:
Brandon Quinn
Sarah Jane Morris
Valery M. Ortiz

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.