logo
Confess, Fletch © Production Company

Confess, Fletch

Fletch wordt hoofdverdachte van meerdere moorden en probeert zijn onschuld te bewijzen terwijl hij tegelijkertijd op zoek gaat naar de gestolen kunstcollectie van zijn verloofde.

OmniGuide recensie Confess, Fletch

'Confess, Fletch' - Jon Hamm Brengt Nieuw Leven in een Klassiek Personage

'Confess, Fletch', uitgebracht in 2022, markeert de terugkeer van het geliefde personage Fletch, oorspronkelijk vertolkt door Chevy Chase in de jaren '80. Deze keer neemt Jon Hamm de fakkel over in een film die zowel een eerbetoon aan het verleden als een moderne twist biedt.

Verhaal en Karakters

De film volgt Fletch, gespeeld door Jon Hamm, die de hoofdverdachte wordt in een reeks moorden. Terwijl hij zijn onschuld probeert te bewijzen, is hij ook op zoek naar de gestolen kunstcollectie van zijn verloofde. De film is gebaseerd op het tweede boek uit de Fletch-serie, met een script van Gregory McDonald en Zev Borow, en geregisseerd door Greg Mottola.

Regie en Schrijfwerk

Greg Mottola, bekend van zijn werk aan 'Superbad' en 'Adventureland', brengt een frisse blik op het materiaal. Zijn regie is scherp en hij weet de humor goed te balanceren met de mysterieuze elementen van het verhaal.

Acteerprestaties

Jon Hamm schittert als Fletch, met een charismatische en humoristische vertolking die doet denken aan Chevy Chase, maar toch zijn eigen draai geeft aan het personage. De ondersteunende cast, waaronder Caitlin Zerra Rose en Roy Wood Jr., levert solide prestaties die bijdragen aan de algehele charme van de film.

Visuele Stijl en Cinematografie

De film heeft een heldere en toegankelijke visuele stijl, met een cinematografie die zowel de komedie als de mysterieuze aspecten van het verhaal ondersteunt.

Muziek en Geluid

De soundtrack en geluidsontwerp versterken de luchtige sfeer van de film, terwijl ze ook de spanning opbouwen waar nodig.

Publieksreactie en Kritische Ontvangst

Met een IMDb-score van 6.5/10 en een Metascore van 64, heeft 'Confess, Fletch' gemengde tot positieve recensies ontvangen. Het publiek waardeert vooral de humor en de frisse benadering van het klassieke personage.

Conclusie

'Confess, Fletch' is een vermakelijke komedie die zowel fans van het origineel als nieuwe kijkers zal aanspreken. Jon Hamm's vertolking van Fletch is een hoogtepunt, en de film slaagt erin om zowel humor als mysterie te bieden. Het is een waardige toevoeging aan de Fletch-serie en een film die zeker de moeite waard is om te bekijken.

OmniGuide Rating: 3.5/5

Bekijk op:

SkyShowtime

Jaar:
2022
Genre:
Misdaad Komedie
Rating:
6.5
Duur:
98 min.
Acteurs:
Caitlin Zerra Rose
Jon Hamm
Roy Wood Jr.

 


Bekijk trailer van Confess, Fletch

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.