logo
DC League of Super-Pets © Production Company

DC League of Super-Pets

Krypto de Superhond en Superman zijn onafscheidelijke beste vrienden. Ze delen dezelfde superkrachten en vechten zij aan zij tegen de misdaad in Metropolis. Krypto moet echter zijn eigen krachten beheersen voor een reddingsmissie wanneer Superman wordt ontvoerd.

OmniGuide recensie DC League of Super-Pets

DC League of Super-Pets - Een Superheldenavontuur voor Jong en Oud

"DC League of Super-Pets" (2022) biedt een frisse en speelse kijk op het superheldengenre. Deze animatiefilm, met een speelduur van 1 uur en 45 minuten, is gericht op een jong publiek maar heeft genoeg humor en verwijzingen om ook volwassenen te vermaken.

De Verhaallijn

De film volgt Krypto de Superhond en Superman, onafscheidelijke vrienden die samen misdaad bestrijden in Metropolis. Wanneer Superman en de rest van de Justice League worden ontvoerd, moet Krypto een groep ongewone dieren overtuigen om hun nieuw ontdekte krachten te gebruiken voor een reddingsmissie.

Sterrencast

Met stemmen van Dwayne Johnson als Krypto en Kevin Hart als Ace, plus andere bekende namen zoals Keanu Reeves en John Krasinski, is de stemmencast indrukwekkend. De animatie is van hoge kwaliteit, en de film slaagt erin om zowel humoristisch als emotioneel te zijn.

Beoordeling en Publieksreactie

Op IMDb scoort "DC League of Super-Pets" een 7.1/10, wat wijst op een positieve ontvangst. De film heeft een goede balans tussen actie, humor en hartverwarmende momenten, waardoor het een aanrader is voor gezinnen.

  1. Stemmen van Superhelden: Naast Dwayne Johnson en Kevin Hart, leent Keanu Reeves zijn stem aan Batman in de film. Dit markeert een van de zeldzame keren dat Reeves betrokken is bij een animatieproject, en zeker een waar hij een iconisch personage als Batman vertolkt.

  2. Een Nieuwe Kijk op Iconische Personages: "DC League of Super-Pets" is uniek omdat het de focus legt op de huisdieren van bekende superhelden. Dit concept is relatief onontgonnen in eerdere DC-films en -series, waardoor het een frisse en originele toevoeging is aan het DC-universum.

  3. Samenwerking tussen Johnson en Hart: Deze film markeert de nieuwste samenwerking tussen Dwayne Johnson en Kevin Hart, die eerder samenwerkten in films zoals "Central Intelligence" en de "Jumanji"-reeks. Hun chemie en komische timing zijn ook in deze animatiefilm duidelijk aanwezig.

  4. Een Mix van Humor en Actie: De film is geprezen om zijn vermogen om humor te combineren met actie en emotionele diepgang, wat niet altijd gemakkelijk is in een film die gericht is op een jonger publiek.

  5. Een Sterke Boodschap: "DC League of Super-Pets" draagt een boodschap van vriendschap, moed en het belang van samenwerking, wat het een waardevolle kijkervaring maakt voor zowel kinderen als volwassenen.

Conclusie

"DC League of Super-Pets" is een vermakelijke film die een unieke draai geeft aan het superheldenthema. Het is een film die zowel kinderen als volwassenen kan bekoren, met een sterke stemmencast en een verhaal dat zowel grappig als ontroerend is.

Onze Beoordeling: ★★★★☆

Op basis van de gemiddelde beoordelingen en de algemene ontvangst, geven we "DC League of Super-Pets" een solide 4 van de 5 sterren. Het is een film die zeker de moeite waard is voor een gezellige filmavond met het hele gezin.

Bekijk op:

Prime
HBO Max

Jaar:
2022
Genre:
Animatie Avontuur Aktie
Rating:
7.3
Duur:
105 min.
Acteurs:
Dwayne Johnson
Kate McKinnon
Kevin Hart

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.