logo
De Tatta's © Production Company

De Tatta's

Wanneer een rijke familie plotseling blut is, worden ze gedwongen om hun luxueuze leven achter te laten en opnieuw te beginnen in een nieuwe buurt en onwaarschijnlijke vrienden te maken met hun nieuwe buren.

OmniGuide recensie De Tatta's

Culturele Clash en Humor in 'De Tatta's'

'De Tatta's', uitgebracht in 2022, is een Nederlandse komedie die de culturele botsingen en sociale klassen in de hedendaagse samenleving verkent. Geregisseerd door Jamel Aattache, staat de film bekend om zijn humoristische benadering van serieuze thema's zoals vooroordelen en integratie.

Plot en Karakters

De film volgt het verhaal van een welgestelde witte familie die door financiële tegenslagen gedwongen wordt te verhuizen naar een multiculturele arbeiderswijk. De film verkent de uitdagingen en misverstanden die ontstaan wanneer deze twee werelden botsen. De hoofdrollen worden vertolkt door Leo Alkemade en Leonie ter Braak.

Visuele Stijl en Regie

Jamel Aattache brengt een lichte en toegankelijke regiestijl naar 'De Tatta's', waarbij hij de nadruk legt op humor en karakterontwikkeling. De film heeft een speelduur van 87 minuten en is beoordeeld als geschikt voor een breed publiek.

Kritische Ontvangst

Op het moment van schrijven zijn er geen kritische recensies beschikbaar op Rotten Tomatoes voor 'De Tatta's'. Echter, Nederlandse media hebben de film beschreven als een humoristische maar soms oppervlakkige benadering van belangrijke maatschappelijke thema's.

Weetjes

  • 'De Tatta's' is geïnspireerd door de Nederlandse multiculturele samenleving en de uitdagingen van integratie.
  • De film is een voorbeeld van de groeiende trend van Nederlandse komedies die sociale en culturele kwesties aansnijden.
  • De term 'tatta' is straattaal in Nederland en wordt vaak gebruikt om naar autochtone Nederlanders te verwijzen.

Gemiddelde Ratings

Aangezien er nog geen kritische recensies beschikbaar zijn, is het moeilijk om een gemiddelde rating te geven. Echter, de film lijkt een gemengde ontvangst te hebben gekregen, met lof voor de humor maar kritiek op het gebrek aan diepgang.

Conclusie

'De Tatta's' is een film die op luchtige wijze serieuze thema's zoals culturele verschillen en vooroordelen aanpakt. Hoewel de film misschien niet diep ingaat op deze kwesties, biedt het vermaak en stof tot nadenken voor een breed publiek. Voor liefhebbers van Nederlandse komedies en films die actuele maatschappelijke thema's behandelen, is 'De Tatta's' zeker het bekijken waard.

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2022
Genre:
Komedie
Rating:
6.2
Duur:
90 min.
Acteurs:
Leo Alkemade
Leonie ter Braak
Sterre Koning

 


Bekijk trailer van De Tatta's

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.