logo
Extraction 2 © Production Company

Extraction 2

Na ternauwernood zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh te hebben overleefd, is Tyler Rake terug en is zijn team klaar voor hun volgende missie.

OmniGuide recensie Extraction 2

Explosieve Actie en Diepe Verhaallijnen - 'Extraction 2' Levert Meer Dan Je Verwacht!

Hallo filmfanaten! Zoals altijd, hebben we weer een leuke review voor jullie in petto. We hebben onze popcorn gepakt en ons geïnstalleerd voor een actievolle rit met "Extraction 2", een Netflix Original in het actie- en thriller-genre​1​.

Deze opvolger van de hitfilm uit 2020 is geregisseerd door Sam Hargrave, met een sterrencast die bestaat uit Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, en Adam Bessa​1​. Hemsworth keert terug als Tyler Rake, die na zijn bijna-doodervaring in Dhaka, Bangladesh, klaar is voor een volgende missie. Zijn team staat klaar om de uitdaging aan te gaan, wat belooft dat we weer op het puntje van onze stoel zullen zitten​1​.

Maar hoe scoort de film op de grote beoordelingsplatformen? Op IMDb heeft de film een respectabele 7.1/10 gekregen, wat aangeeft dat de film goed is ontvangen door de kijkers​1​. Rotten Tomatoes geeft de film een nog hogere waardering met een Tomatometer van 79% en een publieksscore van 87%​2​. Op Metacritic is de film wat gemengder ontvangen, met een Metascore van 57 en een gebruikersscore van 7.5​3​.

Interessant is dat Rotten Tomatoes aangeeft dat het verhaal in "Extraction 2" dieper is dan in de eerste film, en dat het boordevol actie zit​2​. Dat is precies wat we willen horen over een actiethriller, toch?

Nu, wat is onze beoordeling namens OmniGuide? We waarderen de film op basis van de bovengenoemde beoordelingen en onze eigen ervaring. We geven "Extraction 2" een solide 8/10. De film levert een geweldige actie-ervaring, met een boeiend verhaal en uitstekende acteerprestaties. We raden het zeker aan voor een spannende filmavond thuis!

Dus daar heb je het, mensen. Zet de popcorn klaar, nestel je op de bank en bereid je voor op een adrenalinepompende rit met "Extraction 2". Geniet ervan!

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2023
Genre:
Thriller Aktie
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Chris Hemsworth
Daniel Bernhardt
Golshifteh Farahani
Olga Kurylenko

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.