logo
Forced Out © Production Company

Forced Out

Forced Out vertelt de schokkende verhalen van de mannen en vrouwen die vanwege hun seksualiteit uit het leger, de marine en de RAF werden ontslagen en anderen hielpen die nog steeds in het geheim dienen, en die de historische strijd leidden om het verbod ongedaan te maken.

OmniGuide recensie Forced Out

Strijd voor Gelijkheid: 'Forced Out' Belicht Onrecht binnen Britse Strijdkrachten

'Forced Out' is een documentaire die het hart raakt en een belangrijk verhaal vertelt over discriminatie en strijd voor gelijkheid binnen de Britse strijdkrachten. De film, uitgebracht in 2023, duikt in de schokkende verhalen van mannen en vrouwen die uit het leger, de marine en de RAF werden ontslagen vanwege hun seksualiteit.

Verhaal en Achtergrond

De documentaire, geregisseerd door Luke Korzun Martin, belicht de persoonlijke strijd van deze individuen en hun inspanningen om anderen die in het geheim dienen te helpen. Het is een verhaal over moed, gemeenschap en de historische strijd om het verbod op homoseksualiteit in de Britse strijdkrachten op te heffen.

Cast en Productie

Met een cast die Martha Aroha, Benjamin Darlington en Kathleen Hood omvat, brengt 'Forced Out' de emotionele impact van discriminatie en de strijd voor gelijkheid op een krachtige manier over. De productie is verzorgd door Dragonfly Film and Television Productions, bekend om hun kwalitatief hoogstaande documentaires.

Publieksreactie en Rating

Met een IMDb-rating van 6.2/10, heeft 'Forced Out' een respectabele ontvangst gekregen. Een gebruikersrecensie benadrukt het belang van het onderwerp en de absurditeit van discriminatie op basis van seksualiteit binnen het leger.

Conclusie

'Forced Out' is een belangrijke en tijdige documentaire die licht werpt op een donker hoofdstuk in de Britse militaire geschiedenis. Het is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in mensenrechten en de voortdurende strijd voor gelijkheid.

Bekijk op:

SkyShowtime

Jaar:
2023
Genre:
Rating:
6.4
Duur:
96 min min.
Acteurs:
Benjamin Darlington
Martha Aroha
Reece Barnard

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.