logo
Fuchsia Libre © Production Company

Fuchsia Libre

Fuchsia Libre (2024) is een Filipijnse film geregisseerd door RC Delos Reyes. Het verhaal volgt een homoseksuele man die in het geheim uitgroeit tot een ster in een underground worstelcircuit dankzij zijn flamboyante alter ego. Ondanks het veelbelovende uitgangspunt, kreeg de film gemengde tot negatieve recensies, waarbij critici problemen met de toon en uitvoering aanhaalden. Sommigen vonden het vermakelijk, maar velen vonden dat de film zijn thema’s en personages niet goed genoeg uitwerkte.

OmniGuide recensie Fuchsia Libre

Fuchsia Libre (2024): Een Krachtige, maar Ongelijkmatige Komedie

Fuchsia Libre (2024) is een film die zich afspeelt in de underground worstelwereld, waarin Oliver, een homoseksuele man, probeert de liefde van zijn vader te winnen door zijn alter ego, "Fuchsia Libre", te omarmen. Regisseur RC Delos Reyes probeert met deze film een balans te vinden tussen komedie, drama en sociale kritiek, maar dat lukt niet altijd even goed.

De film is in zijn kern een verhaal over acceptatie en zelfontdekking, maar de uitvoering schiet soms tekort. Critici hebben gemengde gevoelens over het plot en de toon van de film. Terwijl sommigen de film prijzen om zijn gedurfde thematiek en de humoristische momenten, bekritiseren anderen het gebrek aan focus en inconsistentie in de regie. Dit wordt weerspiegeld in de uiteenlopende beoordelingen die variëren van 1,5 tot 3,5 sterren.

Ondanks de ambitie van Fuchsia Libre om een diepere boodschap over te brengen, laat de film te veel steken vallen om echt te overtuigen. De humor kan soms geforceerd aanvoelen, en de pogingen om serieuze thema's aan te snijden missen vaak hun doel.

OmniGuide Rating: ⭐⭐☆ (2,5/5)

Fuchsia Libre is een film die nieuwsgierigheid wekt, maar uiteindelijk blijft hangen in zijn eigen middelmatigheid. Voor wie geïnteresseerd is in een uniek uitgangspunt met een vleugje komedie, kan het de moeite waard zijn, maar verwacht geen meesterwerk.

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2024
Genre:
Sport
Rating:
N/A
Duur:
112 min min.
Acteurs:
John Arcilla
Jon Santos
Paolo Contis

 


Bekijk trailer van Fuchsia Libre

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.