logo
Glamorous © Production Company

Glamorous

Marco Mejia, een jonge queer persoon met een afwijkend geslacht wiens leven vast lijkt te zitten totdat hij een baan krijgt bij de legendarische make-up mogul Madolyn Addison.

OmniGuide recensie Glamorous

Voeg wat Glamour toe aan je Netflix-avond: Ontdek de schitterende wereld van 'Glamorous'!

Hey daar, TV-fans! We hebben weer iets leuks voor jullie om te streamen - "Glamorous", een nieuwe serie op Netflix die in juni 2023 is gelanceerd. De serie draait om Marco, een jonge make-upfan die zijn droomjob scoort door te gaan werken voor de beautyqueen Madolyn Addison. Geef het toe, dat klinkt al behoorlijk glamoureus, toch?​1​.

We moeten even een shoutout geven naar de cast! Kim Cattrall, jep die van Sex and the City, rockt de rol van Madolyn, terwijl nieuwkomer Miss Benny de sterren van de hemel speelt als Marco. Er zijn tal van andere personages om van te houden (of te haten), dus er is zeker voor ieder wat wils​1​.

Nu, laten we het even over de beoordelingen hebben. Ze zijn een beetje gemengd. Rotten Tomatoes geeft een gemiddelde score van 4,8/10 en Metacritic zit op 55 uit 100. IMDb is iets vriendelijker met een 5,6/10​1​​2​.

Maar weet je, bij OmniGuide houden we ervan om onze eigen draai aan dingen te geven. Dus, wat is onze beoordeling? Wij geven "Glamorous" een solide 6,5/10. Ja, de serie heeft hier en daar wat hobbels, maar de interessante personages en het unieke perspectief op de beautywereld maken het zeker de moeite waard om te kijken.

En eerlijk gezegd, wie kan er nu nee zeggen tegen een beetje glamour in hun leven? Dus ga je gang, zet de popcorn klaar en duik in de wereld van "Glamorous". Vergeet ons niet te laten weten wat je ervan vindt!

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2023
Genre:
Drama Komedie
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Graham Parkhurst
Kim Cattrall
Miss Benny

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.