logo
Gooische vrouwen 2 © Production Company

Gooische vrouwen 2

Volgt vier vrienden die allemaal worstelingen in hun relaties en gebroken harten ervaren.

OmniGuide recensie Gooische vrouwen 2

Gooische Vrouwen 2 - Een Sprankelende Vervolg vol Humor en Hart

"Gooische Vrouwen 2", uitgebracht in 2014, is een Nederlandse film die het leven in het Gooi met een mix van komedie, drama en romantiek verkent. De film volgt vier vriendinnen die elk hun eigen uitdagingen en hartzeer in hun relaties ervaren. Met een speelduur van 1 uur en 46 minuten biedt de film een boeiende kijk op de dynamiek van vriendschap en liefde.

Cast en Productie: Sterke Vrouwen in de Hoofdrol

De film, geregisseerd door Will Koopman, beschikt over een sterke cast met Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk. Deze getalenteerde actrices brengen hun personages tot leven met een mix van humor en diepgang, waardoor de kijker zich gemakkelijk kan identificeren met hun verhalen.

Verhaal en Thema's: Meer dan Alleen Lachen

"Gooische Vrouwen 2" gaat verder dan alleen lachen. Het verkent thema's als vriendschap, liefde, en de complexiteit van relaties. De film balanceert humor met emotionele momenten, waardoor het een aangrijpende kijkervaring wordt.

Interessante Weetjes: Een Kijkje Achter de Schermen

  • De film speelt zich af in het Gooi, een bekende regio in Nederland, bekend om zijn rijke inwoners en luxe levensstijl.
  • Het sanatorium/hospitaal dat in de film te zien is, werd gebouwd in 1928 en diende echt als sanatorium. Het is onlangs gerestaureerd en fungeert nu als brasserie, congrescentrum en huisvest verschillende gezondheids- en zorgbedrijven.

Gemiddelde Beoordelingen: Gemengde Reacties

Op IMDb scoort "Gooische Vrouwen 2" een 5.9/10, gebaseerd op meer dan 1.700 beoordelingen. Deze score weerspiegelt gemengde reacties van het publiek, waarbij sommigen de film prijzen voor zijn humor en hart, terwijl anderen kritisch zijn over bepaalde aspecten van het verhaal en de uitvoering.

Conclusie: Een Vermakelijke Kijkervaring

"Gooische Vrouwen 2" is een film die zowel vermaakt als raakt. Het biedt een interessante blik op het leven in het Gooi, met personages die zowel herkenbaar als boeiend zijn. Hoewel de film gemengde kritieken heeft ontvangen, is het zeker de moeite waard voor liefhebbers van Nederlandse komedies en diegenen die geïnteresseerd zijn in verhalen over vriendschap en relaties.

OmniGuide Beoordeling: 3.5/5 Sterren

Bekijk op:

Videoland

Jaar:
2014
Genre:
Drama Komedie Romantiek
Rating:
5.9
Duur:
106 min.
Acteurs:
Linda de Mol
Susan Visser
Tjitske Reidinga

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.