logo
Homefront © Production Company

Homefront

Een voormalig DEA-agent verhuist met zijn gezin naar een rustig stadje, waar hij al snel in de clinch raakt met een lokale drugsbaron.

OmniGuide recensie Homefront

Homefront - Actie en Spanning in Klein Amerikaans Stadje

"Homefront", uitgebracht in 2013, is een actiethriller die zich afspeelt in een klein Amerikaans stadje. De film, geregisseerd door Gary Fleder, vertelt het verhaal van een voormalige DEA-agent, gespeeld door Jason Statham, die het opneemt tegen een lokale drugsbaron.

Sterrencast en Verhaallijn

De film heeft een indrukwekkende cast met Jason Statham in de hoofdrol als Phil Broker, een voormalige DEA-agent. Hij wordt bijgestaan door James Franco als de sluwe drugsbaron Gator Bodine en Winona Ryder in een ondersteunende rol. Het verhaal begint als Broker, op zoek naar een rustig leven, verhuist naar een klein stadje, maar al snel verstrikt raakt in lokale conflicten.

Actie en Scenario

"Homefront" biedt een mix van harde actie en een spannend verhaal. Het scenario, geschreven door Sylvester Stallone, is niet bijzonder vernieuwend maar houdt de kijker geboeid. De actiescènes zijn goed gechoreografeerd, met Statham die zijn bekende fysieke stijl tentoonspreidt.

Kritieken en Publieksreacties

Op IMDb scoort "Homefront" een 6.5/10, wat duidt op een redelijk positieve ontvangst. De film wordt geprezen om zijn actiescènes en de sterke aanwezigheid van Statham, hoewel sommige critici de voorspelbaarheid van het verhaal opmerken.

Onze Beoordeling

"Homefront" is een solide actiefilm die doet wat het belooft: het biedt spanning, actie en een vleugje drama. Voor liefhebbers van het genre en fans van Jason Statham is het zeker de moeite waard. Wij geven "Homefront" een 6.5/10.

Conclusie

"Homefront" is een vermakelijke actiefilm die de kijker meeneemt naar een klein Amerikaans stadje waar recht en onrecht botsen. Met sterke acteerprestaties en voldoende actie is het een film die je niet mag missen als je van het genre houdt.


 

Bekijk op:

Prime
Videoland
ViaPlay

Jaar:
2013
Genre:
Misdaad Thriller Aktie
Rating:
6.5
Duur:
100 min.
Acteurs:
James Franco
Jason Statham
Winona Ryder

 


Bekijk trailer van Homefront

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.