logo
John Wick: Chapter 4 © Production Company

John Wick: Chapter 4

John Wick ontdekt een manier om The High Table te verslaan. Maar voordat hij zijn vrijheid kan verdienen, moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met krachtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

OmniGuide recensie John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 - Een Nieuw Hoofdstuk in Actie-Excellence

Een Ongeëvenaarde Actie-ervaring

'John Wick: Chapter 4', uitgebracht in 2023, zet de legendarische reeks voort met Keanu Reeves in de hoofdrol als de onstuitbare huurmoordenaar. Met een speelduur van 2 uur en 49 minuten, belooft deze film een epische toevoeging te zijn aan de franchise, vol met adembenemende actiescènes en een meeslepend verhaal.

De Cast en het Verhaal

Naast Keanu Reeves zien we terugkerende sterren zoals Laurence Fishburne, Ian McShane en nieuwe gezichten zoals Donnie Yen, die een belangrijke rol speelt in het verhaal. 'John Wick: Chapter 4' volgt Wick terwijl hij een pad ontdekt om de High Table te verslaan. Echter, voordat hij zijn vrijheid kan verdienen, moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige bondgenoten over de hele wereld.

Technische Briljantie en Publieksreactie

De film wordt geprezen om zijn technische briljantie, met name de vechtscènes en cinematografie. Met een IMDb-score van 7.7/10 en meer dan 300.000 beoordelingen, heeft 'John Wick: Chapter 4' zowel critici als publiek overtuigd van zijn kwaliteit. De film heeft een budget van $100 miljoen en heeft wereldwijd meer dan $440 miljoen opgebracht, wat wijst op zijn enorme populariteit.

Interessante Weetjes

  • Parijse Metrostation: Een van de opvallende locaties in de film is het Parijse metrostation "Porte des Lilas", dat vaak wordt gebruikt in films vanwege een ongebruikt platform dat nog steeds volledig functioneel is.
  • Eeuwige Vlam: Een opmerkelijke fout in de film is het ontbreken van de eeuwige vlam op de Arc de Triomphe, die het graf van de onbekende soldaat markeert.
  • Na-credits Scène: Er is een kleine scène na de aftiteling waarin Caine te zien is op weg naar zijn dochter, waarbij hij Akira tegenkomt.
  • Verschillende Eindtitels: De eindtitel voor de bioscoopversie toont "John Wick Baba Yaga", terwijl in de thuismedia versie "John Wick Chapter 4" wordt getoond.

Conclusie: Een Must-See voor Actieliefhebbers

'John Wick: Chapter 4' is een must-see voor fans van de serie en actiefilmliefhebbers in het algemeen. Het biedt een perfecte mix van actie, verhaal en acteerprestaties, waardoor het een van de meest opwindende films van 2023 is.

Rating: 4/5 - Gebaseerd op gemiddelde ratings van relevante filmwebsites

Bekijk op:

Prime
Apple TV+

Jaar:
2023
Genre:
Misdaad Thriller Aktie
Rating:
N/A
Duur:
1 min.
Acteurs:
Bill Skarsgård
Donnie Yen
George Georgiou
Keanu Reeves
Laurence Fishburne

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.