logo
Khun Pan 3 © Production Company

Khun Pan 3

Magiër Khun Pan wordt overgehaald om weer een gevaarlijke missie aan te nemen. Hij maakt jacht op twee bandieten en ontdekt een samenzwering die alles waarin hij gelooft op losse schroeven zet.

OmniGuide recensie Khun Pan 3

Khun Pan 3 - Een Actievolle Fantasie in de Thaise Onderwereld

Een Nieuw Hoofdstuk in de Khun Pan Saga

"Khun Pan 3", uitgebracht in 2023, is het nieuwste deel in de populaire Thaise actie-fantasieserie. De film, met een speelduur van 2 uur en 36 minuten, volgt de avonturen van de tovenaar-politieagent Khun Pan, gespeeld door Ananda Everingham. In dit deel wordt Khun Pan overgehaald om een gevaarlijke missie aan te nemen, waarbij hij twee bandieten opspoort en een samenzwering ontrafelt die alles waarin hij gelooft, uitdaagt.

Actie en Fantasie Vermengd

De film combineert actie met fantasie-elementen, waardoor een unieke en boeiende kijkervaring ontstaat. De hoofdrollen worden vertolkt door Arak Amornsupasiri als Sua Bai, Ploy Chidjun als Hung, en Mario Maurer als bandiet Mahesuan. De regie en het script zijn in handen van Kome Kongkiat Komesiri.

Beoordelingen en Publieke Reactie

"Khun Pan 3" heeft een IMDb-score van 5.8/10, wat wijst op gemengde reacties van het publiek. De film is vooral populair in Thailand en heeft een trouwe fanbase opgebouwd dankzij de eerdere delen van de serie.

Interessante Weetjes

  • De film is een vervolg op "Khun Pan 2" en "Khun Phan", die ook goed ontvangen werden in Thailand.
  • De regisseur, Kome Kongkiat Komesiri, staat bekend om zijn werk in het actie- en fantasiegenre.
  • De film maakt gebruik van indrukwekkende visuele effecten om de magische elementen van het verhaal tot leven te brengen.

Conclusie en Beoordeling

"Khun Pan 3" is een vermakelijke toevoeging aan de Thaise actie-fantasiecinema. Hoewel de film misschien niet voor iedereen is, biedt het een spannend avontuur voor fans van het genre. Gezien de gemengde beoordelingen, geven we de film een 6/10.

Eindoordeel: 6/10

Voor liefhebbers van actie en fantasie die geïnteresseerd zijn in de Thaise cinema, is "Khun Pan 3" zeker het bekijken waard. De film biedt een unieke mix van magie, actie en culturele elementen die het onderscheidt van typische Hollywood-producties.

Bekijk op:

HBO Max

Jaar:
2023
Genre:
Rating:
N/A
Duur:
156 min min.
Acteurs:
Ploy Chidjun Hung

 


Bekijk trailer van Khun Pan 3

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.