logo
Love at First Sight © Production Company

Love at First Sight

Hadley en Oliver beginnen voor elkaar te vallen tijdens hun vlucht van New York naar Londen. De kans dat ze elkaar ooit weer zullen vinden lijkt onmogelijk, maar liefde - en Londen - hebben een manier om de kansen te trotseren.

OmniGuide recensie Love at First Sight

Love at First Sight - Een Romantisch Avontuur in de Lucht

Een Liefdesverhaal op Grote Hoogte

"Love at First Sight", uitgebracht in 2023, is een romantisch drama dat zich afspeelt tijdens een vlucht van New York naar Londen. Met een speelduur van 1 uur en 31 minuten en een PG-13-rating, vertelt de film het verhaal van Hadley en Oliver, die elkaar ontmoeten en verliefd worden tijdens hun vlucht. De film heeft een IMDb-score van 6.8/10, wat wijst op een positieve ontvangst bij het publiek.

Sterrencast en Regie

Geregisseerd door Vanessa Caswill en geschreven door Katie Lovejoy en Jennifer E. Smith, brengt de film Haley Lu Richardson en Ben Hardy in de hoofdrollen als Hadley Sullivan en Oliver Jones. De film bevat ook optredens van Rob Delaney, Katrina Nare en Jameela Jamil als de verteller.

Plot: Liefde Tegen Alle Verwachtingen In

"Love at First Sight" volgt Hadley en Oliver, die ondanks de onwaarschijnlijkheid van een weerzien, verliefd worden tijdens hun vlucht. De film verkent thema's van lot, liefde en de magie van spontane ontmoetingen.

Beoordelingen en Publieksreactie

Naast de IMDb-score, heeft de film een Metascore van 55, wat duidt op gemengde tot positieve kritieken. De film wordt geprezen om zijn charmante verhaal en sterke acteerprestaties, hoewel sommige critici het een typisch romantisch drama vinden.

Interessante Weetjes

  • De luchthavenscènes voor New York werden gefilmd op London Stansted Airport in januari 2021.
  • De film is gebaseerd op een boek, wat bijdraagt aan de diepgang van het verhaal en de personages.

Conclusie: Een Hartverwarmend Romantisch Avontuur

"Love at First Sight" is een hartverwarmend romantisch avontuur dat de kijkers meeneemt op een reis van onverwachte liefde en romantiek. Met sterke acteerprestaties en een charmant verhaal, is deze film een aanrader voor liefhebbers van het genre.

Eindbeoordeling: ⭐⭐⭐½ (3.5/5 sterren)

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2023
Genre:
Drama Romantiek
Rating:
N/A
Duur:
90 min.
Acteurs:
Dexter Fletcher
Haley Lu Richardson
Jameela Jamil

 


Bekijk trailer van Love at First Sight

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.