logo
M3gan © Production Company

M3gan

Een robotingenieur bij een speelgoedbedrijf bouwt een levensechte pop die een eigen leven begint te leiden.

OmniGuide recensie M3gan

M3gan: Waar Technologie en Horror Elkaar Ontmoeten

M3gan is een film die zich afspeelt in de nabije toekomst, waar een robotica-ingenieur bij een speelgoedbedrijf een levensechte pop creëert. Deze pop, M3gan, begint echter een eigen leven te leiden, wat leidt tot onvoorziene en angstaanjagende gevolgen. De film combineert elementen van horror, sciencefiction en thriller, en biedt een unieke kijk op de mogelijke gevaren van geavanceerde technologie.

Cast en Productie

Geregisseerd door Gerard Johnstone en geschreven door Akela Cooper en James Wan, beschikt "M3gan" over een getalenteerde cast, waaronder Allison Williams, Violet McGraw en Ronny Chieng. De film is geproduceerd door Blumhouse Productions, bekend om hun succesvolle horrorfilms.

Interessante Weetjes

  • Amie Donald, die M3gan speelt, voerde al haar eigen stuntwerk uit en kreeg bewegingscoaching om de behendigheid van M3gan te portretteren.
  • De film bevat een ongecensureerde versie met scènes die zijn aangepast of vervangen om een PG-13 rating te verkrijgen.
  • Het budget van de film was geschat op $12 miljoen, maar het bracht wereldwijd bijna $180 miljoen op, wat wijst op een aanzienlijk succes.

Beoordeling en Kritische Ontvangst

"M3gan" heeft een IMDb-score van 6.4/10, wat duidt op gemengde tot positieve reacties. De film wordt geprezen om zijn originele concept en de uitvoering van de horror-elementen, maar sommige critici merken op dat het verhaal soms voorspelbaar kan zijn.

Conclusie: Een Spannende Kijkervaring

"M3gan" is een film die zowel liefhebbers van horror als fans van sciencefiction zal aanspreken. Met zijn unieke plot, sterke acteerprestaties en een interessante kijk op de mogelijke gevaren van AI-technologie, biedt de film een spannende en soms verontrustende kijkervaring. Hoewel het misschien niet de diepste plot heeft, is het zeker een film die de kijker zal boeien en entertainen.

Eindbeoordeling: 6.4/10 - Een aanrader voor liefhebbers van het genre, met een waarschuwing voor de zwakkeren van hart.

Bekijk op:

SkyShowtime

Jaar:
2022
Genre:
Thriller Horror Science Ficition
Rating:
6.0
Duur:
102 min.
Acteurs:
Amie Donald
Jenna Davis
Violet McGraw

 


Bekijk trailer van M3gan

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.