logo
Magic Mike's Last Dance © Production Company

Magic Mike's Last Dance

Mike gaat weer het podium op na een zakendeal die op de klippen liep, waardoor hij blut is en barman-optredens moet doen in Florida. Mike gaat naar Londen met een rijke socialite die hem lokt met een aanbod dat hij niet kan weigeren.

OmniGuide recensie Magic Mike's Last Dance

Channing Tatum Neemt Afscheid met 'Magic Mike's Last Dance': Een Laatste Show met Licht en Schaduw

"Magic Mike's Last Dance" is de derde en laatste film in de populaire "Magic Mike"-reeks, geregisseerd door Steven Soderbergh. Met Channing Tatum die terugkeert als de charismatische stripper Mike Lane, belooft de film een laatste, spectaculaire show te zijn. Maar levert het ook?

Het Verhaal:

Na een mislukte zakendeal vindt Mike zichzelf terug achter de bar in Florida. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij naar Londen wordt gelokt door een rijke socialite, gespeeld door Salma Hayek, met een aanbod dat hij niet kan weigeren.

Cast en Prestaties:

Channing Tatum en Salma Hayek leiden de cast met een onmiskenbare chemie. Hun dynamiek is een van de hoogtepunten van de film, met Tatum die nogmaals bewijst waarom hij de perfecte keuze is voor de rol van Mike.

Publieke en Kritische Ontvangst:

Op IMDb scoort "Magic Mike's Last Dance" een 5.2/10, wat duidt op gemengde reacties van het publiek. De film heeft een Metascore van 52, wat wijst op verdeelde meningen onder critici.

Interessante Weetjes:

De film was oorspronkelijk bedoeld als een release alleen voor streaming op HBO Max, maar werd in september 2022 verschoven naar een bioscooprelease. Dit markeert een interessante verschuiving in de distributiestrategie van de film.

Conclusie:

Als recensent voor OmniGuide zou ik "Magic Mike's Last Dance" een 5.5/10 geven. Hoewel de film momenten van charme en spektakel heeft, lijkt het te worstelen met een duidelijke richting en mist het de rauwe energie van zijn voorgangers. Het is een afscheid dat fans misschien willen zien, maar het zal waarschijnlijk niet de meest memorabele laatste dans zijn.

Bekijk op:

HBO Max

Jaar:
2023
Genre:
Drama Komedie
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Ayub Khan-Din
Channing Tatum
Nancy Carroll
Salma Hayek

 


Bekijk trailer van Magic Mike's Last Dance

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.