logo
Marry Me © Production Company

Marry Me

Muzieksupersterren Kat Valdez en Bastian gaan trouwen voor een wereldwijd publiek van fans. Maar wanneer Kat enkele seconden voor haar geloften verneemt dat Bastian ontrouw is geweest, besluit ze in plaats daarvan te trouwen met Charlie, een vreemdeling in het publiek.

OmniGuide recensie Marry Me

Marry Me - Een Romantische Komedie met een Twist

Een Modern Liefdesverhaal met Sterrenkracht

"Marry Me", uitgebracht in 2022, is een romantische komedie met een speelduur van 1 uur en 52 minuten. De film, met een PG-13-rating, volgt muzieksupersterren Kat Valdez (Jennifer Lopez) en Bastian die voor een wereldwijd publiek van fans gaan trouwen. Wanneer Kat echter seconden voor haar geloften ontdekt dat Bastian ontrouw is geweest, besluit ze in plaats daarvan een willekeurige man uit het publiek, Charlie (Owen Wilson), te trouwen. De film heeft een IMDb-score van 6.1/10.

Sterrencast en Regie

Geregisseerd door Kat Coiro en geschreven door John Rogers, Tami Sagher en Harper Dill, brengt de film Jennifer Lopez en Owen Wilson samen in de hoofdrollen. De film bevat ook optredens van Maluma, John Bradley en Sarah Silverman.

Plot: Liefde in de Schijnwerpers

"Marry Me" verkent het onverwachte liefdesverhaal tussen Kat en Charlie, twee mensen uit totaal verschillende werelden. De film behandelt thema's van liefde, roem en de complexiteit van relaties in de schijnwerpers.

Beoordelingen en Publieksreactie

Naast de IMDb-score, heeft de film gemengde kritieken ontvangen. Sommige kijkers prijzen de film om zijn charme en chemie tussen Lopez en Wilson, terwijl anderen kritiek hebben op het voorspelbare plot en gebrek aan diepgang.

Interessante Weetjes

  • Jennifer Lopez's zoon Max Muñiz maakt zijn filmdebuut in deze film als een student op de Mathalon-competitie.
  • De film bevat het nummer "Marry Me (Kat & Bastian Duet)", geschreven door meerdere artiesten, waaronder Maluma.

Conclusie: Een Aangename maar Voorspelbare Rom-Com

"Marry Me" biedt een luchtige en aangename kijkervaring met sterke optredens van Lopez en Wilson. Hoewel het verhaal voorspelbaar kan zijn, biedt de film toch vermaak voor liefhebbers van het romantische komediegenre.

Eindbeoordeling: ⭐⭐⭐ (3/5 sterren)

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2022
Genre:
Muziek Komedie Romantiek
Rating:
6.1
Duur:
112 min.
Acteurs:
Jennifer Lopez
Maluma
Owen Wilson

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.