logo
Monster High: The Movie © Production Company

Monster High: The Movie

Volgt een half mens en half weerwolf, als ze eindelijk een plek vindt waar ze past, maar wanneer een slinks plan om Monster High te vernietigen haar identiteit dreigt te onthullen, moet ze leren haar ware monsterhart te omarmen en de dag redden.

OmniGuide recensie Monster High: The Movie

Terug naar School met een Twist: 'Monster High: The Movie' Brengt Nostalgie en Avontuur

'Monster High: The Movie', uitgebracht in 2022, is een avontuurlijke fantasiefilm die een frisse draai geeft aan de geliefde franchise. De film volgt een half menselijk, half weerwolf personage dat eindelijk een plek vindt waar ze past. Maar wanneer een duivels plan om Monster High te vernietigen dreigt haar identiteit te onthullen, moet ze haar ware monsterhart omarmen en de dag redden.

Wat het publiek zegt:

Op IMDb heeft 'Monster High: The Movie' een score van 5.1/10 gekregen, gebaseerd op 2.7K beoordelingen. Dit suggereert dat het publiek gemengde gevoelens heeft over de film, met sommigen die genieten van de nostalgie en anderen die kritisch zijn over bepaalde aspecten.

Interessante weetjes:

  • 'Monster High: The Movie' is een reboot van de originele serie en bevat veel veranderingen in de personages.
  • De film heeft een aantal bekende namen in de cast, waaronder Miia Harris, Ceci Balagot en Nayah Damasen.
  • De film heeft 2 prijzen gewonnen en 6 nominaties ontvangen.

Gemiddelde ratings:

Op basis van de informatie van IMDb, lijkt 'Monster High: The Movie' een gemiddelde score te hebben die neigt naar de lagere kant, met een gemengde ontvangst van het publiek.

Conclusie:

'Monster High: The Movie' is een film die zowel nostalgie als een nieuwe kijk op de franchise biedt. Hoewel de film gemengde kritieken heeft ontvangen, kan het een leuke kijkervaring zijn voor fans van de originele serie en jongere kijkers die op zoek zijn naar een avontuurlijke fantasiefilm. Met een kleurrijke cast en een boodschap over acceptatie en zelfontdekking, biedt 'Monster High: The Movie' een onderhoudende ervaring voor het hele gezin.

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2022
Genre:
Fantasie Avontuur Aktie
Rating:
4.9
Duur:
92 min.
Acteurs:
Ceci Balagot
Miia Harris
Nayah Damasen

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.