logo
Mortal Kombat Legends: Snow Blind © Production Company

Mortal Kombat Legends: Snow Blind

Terwijl Kano en de Black Dragon over de hele wereld verwoestingen aanrichten, moet een jonge krijger genaamd Kenshi boven zijn eigen beperkingen uitstijgen en het opnemen tegen de dreigende Outworld.

OmniGuide recensie Mortal Kombat Legends: Snow Blind

Mortal Kombat Legends: Snow Blind - Een Nieuwe Wending in de Mortal Kombat Saga

Een Frisse Blik op een Klassieke Franchise

"Mortal Kombat Legends: Snow Blind" uit 2023, geregisseerd door Rick Morales, neemt een gedurfde stap weg van de traditionele Mortal Kombat-verhaallijn. Deze animatiefilm, met een speelduur van 1 uur en 22 minuten, duikt in een post-apocalyptische wereld waarin Kano en de Black Dragon de wereld teisteren. De jonge krijger Kenshi moet zijn eigen beperkingen overwinnen om de dreiging van Outworld het hoofd te bieden.

Verhaal en Karakters

De film, losjes gebaseerd op Kenshi's achtergrondverhaal uit "Deadly Alliance", kiest voor een setting à la "Mad Max". Naast bekende personages als Sub-Zero, Kano en Shang Tsung, introduceert de film nieuwe karakters en herontwerpt het bestaande. De plot draait om Kenshi Takahashi, die na bijna gedood te zijn door Tremor, door Shang Tsung wordt misleid en blind wordt. Hij moet samenwerken met Kuai Liang, de tweede Sub-Zero, om de Black Dragon en hun heerser Kano te verslaan.

Beoordeling en Kritiek

Met een IMDb-score van 6.7/10 en gemengde recensies, wordt "Mortal Kombat Legends: Snow Blind" gezien als een interessante, maar niet baanbrekende toevoeging aan de serie. De film wordt geprezen om zijn unieke benadering en herontwerp van personages, maar kritiek is er op het verhaal en de soms willekeurige gewelddadige momenten. De film slaagt erin om de essentie van Mortal Kombat te behouden, terwijl het toch een nieuwe richting inslaat.

Conclusie:

Een Waardige Toevoeging met Ruimte voor Verbetering
"Mortal Kombat Legends: Snow Blind" biedt een frisse kijk op de bekende franchise. Hoewel het niet de sterkste film in de serie is, biedt het genoeg vermaak voor fans van Mortal Kombat. De film scoort een solide 6.7/10 en is een aanrader voor liefhebbers van actie en avontuur in een unieke setting.

Interessante Weetjes:

  • De film is losjes gebaseerd op Kenshi's achtergrondverhaal uit "Deadly Alliance".
  • Het introduceert een post-apocalyptische setting, geïnspireerd door "Mad Max".
  • Het bevat zowel bekende als obscure personages uit de Mortal Kombat-franchise.

Beoordeling: ⭐⭐⭐ (3/5)
Releasedatum: 27 februari 2023 (Nederland)
Taal: Engels
Productiebedrijven: Warner Bros. Animation, Midway Games
Speelduur: 1 uur en 22 minuten
Geluidsmix: Dolby Digital

Bekijk op:

HBO Max

Jaar:
2022
Genre:
Animatie Avontuur Aktie
Rating:
6.6
Duur:
82 min.
Acteurs:
Artt Butler
David Wenham
Manny Jacinto

 


Bekijk trailer van Mortal Kombat Legends: Snow Blind

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.