logo
Mummies © Production Company

Mummies

Het verhaal volgt drie mummies die in het hedendaagse Londen belanden en op zoek gaan naar een oude ring van de koninklijke familie, gestolen door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby.

OmniGuide recensie Mummies

Mummies - Een Avontuurlijke Reis Door Tijd en Ruimte

Een Tijdloos Avontuur

"Mummies" is een charmante animatiefilm die het verhaal vertelt van drie mummies die in het hedendaagse Londen terechtkomen. Hun missie? Het vinden van een oude ring die toebehoort aan de Britse koninklijke familie, maar gestolen is door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby. Deze film, met een mix van avontuur, komedie en een vleugje geschiedenis, is een genot voor zowel kinderen als volwassenen.

Visuele Pracht en Praal

De animatie in "Mummies" is opmerkelijk. Met een budget van slechts $12 miljoen is het team erin geslaagd een visueel aantrekkelijke wereld te creëren. De levendige kleuren en gedetailleerde achtergronden brengen het verhaal tot leven en zorgen voor een meeslepende kijkervaring.

Verhaal en Karakterontwikkeling

Hoewel het verhaal vrij eenvoudig is - een typisch avontuur waarin de hoofdpersonen een probleem moeten oplossen en uiteindelijk iedereen gelukkig is - slaagt "Mummies" erin om de kijker te boeien. De karakterontwikkeling is goed uitgewerkt, waardoor je als kijker echt meeleeft met de mummies op hun zoektocht.

Geluid en Muziek

De soundtrack van "Mummies", met nummers als "Na Vandaag" uitgevoerd door Stefania, draagt bij aan de algehele sfeer van de film. De muziek is vrolijk en past goed bij de avontuurlijke en komische momenten in de film.

Conclusie en Beoordeling

"Mummies" is een vermakelijke film voor het hele gezin. Met een IMDb-score van 5.9/10 en een wereldwijde box office van meer dan $54 miljoen, is het duidelijk dat deze film een breed publiek aanspreekt. Het is een solide keuze voor een familiefilmavond, met genoeg humor en avontuur om zowel jonge kijkers als volwassenen te vermaken.

Onze Beoordeling: ★★★☆☆ (3/5)


"Mummies" is een film die laat zien dat je met een beperkt budget toch een kwalitatief goede en vermakelijke film kunt maken. Het is een luchtig avontuur dat zeker de moeite waard is om te bekijken.

Bekijk op:

HBO Max

Jaar:
2023
Genre:
Animatie Familie Komedie
Rating:
N/A
Duur:
88 min.
Acteurs:
Ana Esther Alborg
Eleanor Tomlinson
Hugh Bonneville
Joe Thomas
Luis Reina
Sean Bean

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.