logo
No Hard Feelings © Production Company

No Hard Feelings

Maddie staat op het punt haar huis te verliezen en vindt een intrigerende vacature: helikopterouders die op zoek zijn naar iemand die hun introverte 19-jarige zoon uit zijn schulp kan halen voordat hij gaat studeren. Ze heeft één zomer de tijd om van hem een man te maken, anders sterft ze terwijl ze dat probeert.

OmniGuide recensie No Hard Feelings

No Hard Feelings, Alleen Lachen: Jennifer Lawrence Schittert in 'No Hard Feelings

In 'No Hard Feelings', een romantische komedie geregisseerd door Gene Stupnitsky, volgen we Maddie (gespeeld door Jennifer Lawrence) die op het punt staat haar huis te verliezen en een intrigerende vacature vindt: overbezorgde ouders die iemand zoeken om hun introverte 19-jarige zoon uit zijn schulp te halen voor hij naar de universiteit gaat. Maddie heeft één zomer om van hem een man te maken of te sterven in de poging.

Sterrencast en Verhaallijnen
Naast Jennifer Lawrence zien we Andrew Barth Feldman als de introverte Percy en Laura Benanti in een ondersteunende rol. Met een speelduur van 1 uur en 43 minuten, is de film geclassificeerd als R vanwege taalgebruik, kortstondig drugsgebruik, seksuele inhoud en enige grafische naaktheid.

Kritische Ontvangst en Publieksbeoordeling
Volgens IMDb heeft 'No Hard Feelings' een score van 6.4/10, gebaseerd op bijna 98.000 stemmen. Rotten Tomatoes meldt dat de film vaak teleurstellend veilig speelt, maar dat Jennifer Lawrence's komische en dramatische talenten ervoor zorgen dat het eindresultaat de moeite waard is. Het publiek vindt de film grappig en hartverwarmend en een goed vermaak voor fans van R-rated komedies.

Interessante Weetjes en Productie
Een interessant weetje is dat Jennifer Lawrence alle naaktscènes zelf heeft gedaan, zonder gebruik te maken van een body double. De film, met een budget van $45 miljoen, heeft wereldwijd $87,237,242 opgebracht, wat wijst op een succesvolle ontvangst.

Conclusie en Beoordeling
Als ervaren filmrecensent zou ik 'No Hard Feelings' een 6.8/10 geven. De film biedt een vermakelijke mix van humor en romantiek, versterkt door de charismatische aanwezigheid van Jennifer Lawrence. Hoewel het verhaal soms voorspelbaar kan zijn, zorgt de chemie tussen de personages en de komische momenten ervoor dat 'No Hard Feelings' een plezierige kijkervaring is voor liefhebbers van het genre.

Bekijk op:

SkyShowtime
Apple TV+

Jaar:
2023
Genre:
Komedie
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Andrew Barth Feldman
Ebon Moss-Bachrach
Jennifer Lawrence
Laura Benanti
Natalie Morales

 


Bekijk trailer van No Hard Feelings

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.