logo
Operation Fortune: Ruse de Guerre © Production Company

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Speciaal agent Orson Fortune en zijn team rekruteren een van de grootste filmsterren van Hollywood om hen te helpen op een undercovermissie wanneer de verkoop van een dodelijke nieuwe wapentechnologie de wereldorde dreigt te verstoren.

OmniGuide recensie Operation Fortune: Ruse de Guerre

'Operation Fortune: Ruse de Guerre' - Een Spionagefilm die Zijn Doel Mist?

Een Onvervulde Belofte in Spionage

"Operation Fortune: Ruse de Guerre", geregisseerd door Guy Ritchie, beloofde een spannende toevoeging te zijn aan het spionagegenre met een sterrencast bestaande uit Jason Statham, Aubrey Plaza en Hugh Grant. De film volgt speciaal agent Orson Fortune en zijn team die een Hollywood-ster rekruteren voor een undercovermissie om de verkoop van een dodelijke nieuwe wapentechnologie te stoppen.

Gemengde Uitvoering

Met een IMDb-score van 6.3/10 en een gemiddelde Metascore van 51, lijkt "Operation Fortune" een middelmatige ervaring te bieden. De film heeft een budget van $50 miljoen en heeft wereldwijd $38,663,840 opgebracht, wat wijst op een gematigde ontvangst bij het publiek.

Sterke Punten en Tekortkomingen

Hugh Grant wordt geprezen voor zijn rol als krachtige criminele meesterbrein, wat een hoogtepunt van de film lijkt te zijn. Echter, de film schiet tekort in het leveren van echte spanning en humor, met grappen die vaak hun doel missen. De ondersteunende acteurs worden als vlak beschreven, wat bijdraagt aan een algehele teleurstellende ervaring.

Interessante Weetjes:

  • Guy Ritchie, bekend om zijn unieke stijl in films zoals "Snatch" en "Sherlock Holmes", regisseerde deze film.
  • De film werd opgenomen op locaties zoals Antalya, Turkije, wat bijdraagt aan de internationale sfeer van de film.
  • De film had een aanzienlijk budget van $50 miljoen, maar kon dit niet volledig terugverdienen aan de box office.

Conclusie: Een Gemiste Kans

"Operation Fortune" wordt beschreven als een ondergemiddelde spionagefilm die niet echt spannend wordt. Voor fans van Jason Statham en Aubrey Plaza kan het nog steeds de moeite waard zijn om te kijken, maar verwacht geen originaliteit of echte opwinding. Het dient als een vermakelijke, maar uiteindelijk vergetelijke toevoeging aan het genre.

Eindoordeel

Rating: ★★☆☆☆

"Operation Fortune: Ruse de Guerre" is een film die potentie had maar helaas niet levert. Het is een film die je kunt kijken als je niets anders te doen hebt, maar verwacht geen baanbrekende cinema.

Bekijk op:

Prime
Apple TV+

Jaar:
2023
Genre:
Komedie Thriller Aktie
Rating:
6.8
Duur:
114 min.
Acteurs:
Aubrey Plaza
Cary Elwes
Jason Statham

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.