logo
Pain Hustlers © Production Company

Pain Hustlers

Liza droomt van een beter leven voor zichzelf en haar dochter. Ze krijgt een baan bij een failliete apotheek en Liza's lef katapulteert het bedrijf en haar in het hoge leven, waardoor ze midden in een criminele samenzwering terechtkomt.

OmniGuide recensie Pain Hustlers

Pain Hustlers: Een Meeslepend Drama Over Ambitie en Ethiek in de Farmaceutische Wereld

Pain Hustlers, oorspronkelijk bekend als "El negocio del dolor", is een film uit 2023, geregisseerd door David Yates. Met een IMDb-rating van 6.5/10, vertelt deze film het verhaal van Liza, een vrouw die verstrikt raakt in een criminele samenzwering binnen de farmaceutische industrie.

Het Verhaal: De Grens Tussen Ambitie en Ethiek

De film volgt Liza Drake (gespeeld door Emily Blunt), een slimme en wanhopige vrouw die een kans grijpt om te werken voor een failliet farmaceutisch bedrijf. Haar succes in de verkoop leidt haar naar een luxueus leven, maar plaatst haar ook in het midden van een federale criminele samenzwering.

Cast en Uitvoering: Sterke Rollen van Blunt en Evans

Emily Blunt en Chris Evans brengen hun personages tot leven op een realistische manier. Blunt's vertolking van Liza Drake als een goede moeder en ambitieuze vrouw wordt bijzonder gewaardeerd. De chemie tussen de hoofdrolspelers draagt bij aan de geloofwaardigheid van het verhaal.

Regie en Productie

David Yates, bekend van zijn werk aan de Harry Potter-films, levert een film af die een kritische blik werpt op de farmaceutische industrie. De film is opgenomen op locaties zoals Savannah, Georgia, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer.

Beoordeling en Kritische Ontvangst

Met een Metascore van 44 en een IMDb-rating van 6.5/10, wordt "Pain Hustlers" gezien als een interessante, maar soms controversiële film. De film wordt geprezen om zijn realistische weergave van de farmaceutische industrie en de morele dilemma's waarmee de personages worden geconfronteerd.

Conclusie: Een Intrigerend Drama met Sterke Acteerprestaties

"Pain Hustlers" is een film die de kijker uitdaagt na te denken over de ethische grenzen van ambitie en succes. Het is een aanrader voor liefhebbers van drama's die actuele thema's aansnijden.

Eindscore: ★★★☆☆ (3/5)


Interessante Weetjes:

  • De film heeft een geschat budget van $50 miljoen.
  • David Yates' derde film buiten de Harry Potter-franchise.
  • De film bevat een kritische blik op de recente koppen in de farmaceutische industrie.

OmniGuide rating:

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2023
Genre:
Misdaad Drama
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Catherine O'Hara
Chris Evans
Emily Blunt

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.