logo
Pitch Perfect 2 © Production Company

Pitch Perfect 2

Na een vernederend commando optreden in The Kennedy Center doen de Barden Bellas mee aan een internationale competitie die nog nooit door een Amerikaanse groep is gewonnen om hun status en recht op optreden terug te krijgen.

OmniGuide recensie Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2: Harmonie en Humor in Aca-Amazing Vervolg

Terugkeer van de Barden Bellas

In 2015 keerde de Barden Bellas terug op het grote scherm in 'Pitch Perfect 2', geregisseerd door Elizabeth Banks. De film, met in de hoofdrollen Anna Kendrick, Rebel Wilson en Hailee Steinfeld, volgt de all-female a capella groep terwijl ze zich voorbereiden op het wereldkampioenschap na een vernederend incident.

Een Mix van Muziek en Humor

De film, met een IMDb-score van 6.4/10 en een Rotten Tomatoes-score van 65%, wordt geprezen om zijn mix van muziek en humor. Hoewel sommige critici vinden dat de film niet helemaal de hoogtepunten van zijn voorganger bereikt, biedt 'Pitch Perfect 2' toch een vermakelijke ervaring met gedenkwaardige muzikale optredens.

Nieuwe Gezichten, Vertrouwde Charme

Naast de terugkerende cast, introduceert de film nieuwe personages zoals Emily (gespeeld door Hailee Steinfeld), die een frisse dynamiek toevoegt aan de groep. De chemie tussen de personages en de humoristische dialogen zorgen voor een luchtige en plezierige sfeer.

Technische Prestaties en Muzikale Hoogtepunten

De film blinkt uit in zijn technische prestaties, met indrukwekkende choreografieën en muzikale arrangementen. De soundtrack is een mix van hedendaagse hits en klassiekers, allemaal uitgevoerd met de kenmerkende Pitch Perfect flair.

Een Aanrader voor Fans van Muziekfilms

'Pitch Perfect 2' is een must-see voor fans van de eerste film en liefhebbers van muziekfilms. Het biedt een perfecte balans tussen humor, muziek en hart, waardoor het een vermakelijke film is voor een breed publiek.

Rating: 3.5/5 Sterren

Bekijk op:

SkyShowtime

Jaar:
2015
Genre:
Muziek Komedie
Rating:
6.4
Duur:
115 min.
Acteurs:
Anna Kendrick
Hailee Steinfeld
Rebel Wilson

 


Bekijk trailer van Pitch Perfect 2

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.