logo
Rogue Hostage © Production Company

Rogue Hostage

Alleenstaande vader en voormalig marinier Kyle Snowden, op een routine stop voor zijn werk bij de kinderbescherming, vindt zichzelf en een groep onschuldige klanten opgesloten in de winkel van zijn stiefvader.

OmniGuide recensie Rogue Hostage

Rogue Hostage: Een Test van Geduld en Verwachtingen

Een Strijd Tegen Voorspelbaarheid en Slechte Uitvoering

'Rogue Hostage' is een actiethriller uit 2021, geregisseerd door Jon Keeyes en geschreven door Mickey Solis. De film volgt het verhaal van Kyle Snowden, een alleenstaande vader en voormalig marinier, die samen met een groep onschuldige klanten gevangen wordt genomen in de winkel van zijn stiefvader.

Cast en Prestaties: Gemengde Reacties

De film heeft enkele bekende namen, waaronder Tyrese Gibson, Christopher Backus en John Malkovich. Ondanks hun inspanningen lijkt de film echter niet te kunnen ontsnappen aan een reeks clichés en voorspelbare plotwendingen. De acteerprestaties zijn wisselvallig, waarbij sommige scènes overtuigend zijn, terwijl andere juist geforceerd overkomen.

Verhaal en Scenario: Een Gemiste Kans

Het script van Solis, zijn eerste volledige filmscenario, worstelt met het vasthouden van de aandacht van de kijker. De film probeert een eenvoudige genreformule te volgen, maar raakt verstrikt in onlogische plotwendingen en geforceerde dialogen. De actiescènes zijn vaak ongeloofwaardig en de dialogen soms tenenkrommend.

Regie en Productie: Onder de Maat

Jon Keeyes, een ervaren regisseur, lijkt de grip op dit project te hebben verloren. De regie van de scènes en het camerawerk zijn ondermaats, en de algehele cinematografie en score doen afbreuk aan de filmervaring. Het lijkt erop dat zelfs met een ervaren regisseur aan het roer, 'Rogue Hostage' zijn potentieel niet heeft kunnen waarmaken.

Gemiddelde Beoordelingen: Een Lage Score

Op IMDb scoort 'Rogue Hostage' een teleurstellende 3.4/10, wat wijst op een overwegend negatieve ontvangst door het publiek en critici. Deze score reflecteert de algemene teleurstelling in de film, zowel qua verhaal als uitvoering.

Conclusie: Alleen voor de Diehard Fans

'Rogue Hostage' is wellicht interessant voor fans van de castleden, maar voor de gemiddelde filmliefhebber biedt het weinig nieuws of boeiends. Het is een film die worstelt met zijn identiteit en uiteindelijk niet voldoet aan de verwachtingen die het genre en de cast scheppen.

Eindbeoordeling: 2/5 Sterren

Een film die helaas meer belooft dan hij kan waarmaken, 'Rogue Hostage' is een voorbeeld van hoe een sterke cast en een ervaren regisseur niet altijd garant staan voor een succesvolle filmervaring.

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2021
Genre:
Thriller Aktie
Rating:
3.3
Duur:
93 min.
Acteurs:
Christopher Backus
John Malkovich
Tyrese Gibson

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.