logo
See You on Venus © Production Company

See You on Venus

Een 18-jarig weesmeisje wil naar Europa reizen om haar biologische moeder op te sporen, dus als ze een goedhartige jongeman ontmoet die gebukt gaat onder de schuld van een dodelijk ongeluk, overtuigt ze hem om haar te vergezellen op de reis.

OmniGuide recensie See You on Venus

See You on Venus - Een Reis van Liefde en Zelfontdekking

Een Verhaal van Hartstocht en Avontuur

"See You on Venus", uitgebracht in 2023, is een romantisch drama dat het verhaal vertelt van Mia en Kyle, twee Amerikaanse tieners die naar Spanje reizen op zoek naar Mia's biologische moeder. Met een IMDb-score van 5.9/10, neemt deze film de kijker mee op een ontroerende reis door de pittoreske steden van Andalusië, waarbij de hoofdpersonen verliefd worden en belangrijke levenslessen leren.

Jong Talent en Sterke Chemie

De film, geregisseerd door Joaquín Llamas, wordt gedragen door de jonge acteurs Virginia Gardner (Mia) en Alex Aiono (Kyle). Hun chemie is voelbaar en draagt bij aan de authenticiteit van het verhaal. De film verkent thema's als identiteit, familie en de keuzes die we maken in het leven.

Visuele Pracht en Technische Uitvoering

Met een speelduur van 1 uur en 34 minuten biedt "See You on Venus" een visueel aantrekkelijke ervaring. De film is opgenomen in Madrid, Spanje, en maakt gebruik van de prachtige omgeving om het verhaal te versterken. De productie, onder leiding van Pitt Street Productions, heeft een wereldwijde opbrengst van $170,930 gegenereerd.

Publieke en Kritische Ontvangst

Hoewel er nog geen kritische recensies beschikbaar zijn op Rotten Tomatoes, heeft de film een gemengde ontvangst gehad van het publiek. De film wordt geprezen om zijn hartverwarmende verhaal en de prestaties van de jonge cast, maar sommige kijkers merken op dat er ruimte is voor verbetering in de acteerprestaties.

Conclusie en Beoordeling

"See You on Venus" is een film die de complexiteit van menselijke relaties en de zoektocht naar identiteit verkent. Het is een aanrader voor liefhebbers van romantische drama's en diegenen die geïnteresseerd zijn in verhalen over zelfontdekking en avontuur. De film krijgt een beoordeling van 6/10, waarbij er erkenning is voor het potentieel van de jonge acteurs en de prachtige locaties.


OmniGuide Beoordeling: 6/10

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2023
Genre:
Drama Romantiek
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Alex Aiono
Rob Estes
Virginia Gardner

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.