logo
Shohei Ohtani: Beyond the Dream © Production Company

Shohei Ohtani: Beyond the Dream

De documentaire bevat een ongekende reeks diepte-interviews met Ohtani en de coaches, spelers, managers en mentoren die hem hebben beïnvloed en biedt een introspectieve blik op Ohtani's illustere carrière.

OmniGuide recensie Shohei Ohtani: Beyond the Dream

Shohei Ohtani: Beyond the Dream - Een Inspirerend Verhaal van een Baseballfenomeen

Het Fenomeen Shohei Ohtani

"Shohei Ohtani: Beyond the Dream", een documentaire uit 2023, biedt een intieme blik op het leven en de carrière van de Japanse baseballspeler Shohei Ohtani. De film, geregisseerd door Toru Tokikawa, volgt Ohtani's reis van zijn vroege dagen in Japan tot zijn opkomst als een van de meest veelzijdige spelers in de Major League Baseball (MLB).

Een Intiem Portret

De documentaire, met een speelduur van 1 uur en 40 minuten, is niet alleen een sportverhaal, maar ook een persoonlijk portret. Het belicht Ohtani's toewijding, zijn uitdagingen en successen, en zijn invloed als een internationaal sporticoon. Met bijdragen van collega's en experts, waaronder Pedro Martinez, Hideki Matsui, en C.C. Sabathia, biedt de film een diepgaand inzicht in Ohtani's leven en carrière.

Waardering en Beoordelingen

"Shohei Ohtani: Beyond the Dream" heeft een score van 7.5/10 op IMDb. Helaas is er geen informatie beschikbaar van Rotten Tomatoes vanwege een technische fout op hun website.

Interessante Weetjes

  • De documentaire bevat zeldzame beelden van Ohtani's jeugd en vroege carrière in Japan, waardoor kijkers een uniek inzicht krijgen in zijn ontwikkeling als speler.
  • Regisseur Toru Tokikawa heeft nauw samengewerkt met Ohtani en zijn team om een authentiek en ongefilterd beeld van zijn leven te geven.
  • De film belicht de culturele impact van Ohtani, zowel in Japan als in de Verenigde Staten, en hoe hij barrières heeft doorbroken in de wereld van baseball.

Conclusie: Een Must-See voor Sportliefhebbers

"Shohei Ohtani: Beyond the Dream" is een inspirerende documentaire die niet alleen baseballfans zal aanspreken, maar iedereen die geïnteresseerd is in verhalen over doorzettingsvermogen en succes. De film biedt een unieke kijk op het leven van een van de meest getalenteerde spelers in de recente baseballgeschiedenis.


Eindbeoordeling: 🌟🌟🌟🌟 (7.5/10 op IMDb)

Aanbevolen voor: Baseballfans, sportliefhebbers, en iedereen die geïnspireerd wil worden door een verhaal van hard werken en succes.

Bekijk op:

Disney+

Jaar:
2023
Genre:
Rating:
N/A
Duur:
100 min min.
Acteurs:
Shohei Ohtani

 


Bekijk trailer van Shohei Ohtani: Beyond the Dream

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.