logo
Spider-Man: Across the Spider-Verse © Production Company

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Miles Morales katapulteert door het Multiversum, waar hij een team Spider-People tegenkomt die het bestaan ervan moeten beschermen. Als de helden met elkaar in conflict raken over de aanpak van een nieuwe bedreiging, moet Miles opnieuw definiëren wat het betekent om een held te zijn.

OmniGuide recensie Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse - Een Adembenemend Multiversum Avontuur

Een Nieuw Hoofdstuk in het Spider-Man Universum

"Spider-Man: Across the Spider-Verse", uitgebracht in 2023, is een animatie-actie-avonturenfilm die het verhaal van Miles Morales voortzet als hij door het Multiversum reist en een team van Spider-People ontmoet. Met een speelduur van 2 uur en 20 minuten, heeft de film een indrukwekkende IMDb-score van 8.7/10.

Sterrencast en Innovatieve Animatie

Geregisseerd door Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson, en geschreven door Phil Lord, Christopher Miller en Dave Callaham, brengt de film Shameik Moore terug als de stem van Miles Morales. De film bevat ook stemmen van Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Jake Johnson en Oscar Isaac.

Plot: Een Epische Reis door het Spider-Verse

Miles Morales' reis door het Multiversum brengt hem in contact met verschillende versies van Spider-Man, elk met hun eigen unieke verhaal en uitdagingen. De film verkent thema's van identiteit, verantwoordelijkheid en teamwork, terwijl het een scala aan visueel verbluffende werelden en personages introduceert.

Beoordelingen en Publieksreactie

Naast de hoge IMDb-score, wordt de film geprezen om zijn baanbrekende animatiestijl, boeiende verhaal en dynamische personages. De film heeft een Metascore van 86, wat wijst op universele lof van critici.

Interessante Weetjes

  • De film had het grootste team van elke animatiefilm ooit, met ongeveer 1.000 mensen die eraan werkten.
  • Het bevat 240 personages en speelt zich af in zes verschillende universums.

Conclusie: Een Must-See voor Fans van het Genre

"Spider-Man: Across the Spider-Verse" is een visueel en verhalend meesterwerk dat zowel fans van het eerste uur als nieuwe kijkers zal betoveren. Met zijn innovatieve animatie en meeslepende verhaal is het een onmisbare film in het superheldengenre.

Eindbeoordeling: ⭐⭐⭐⭐½ (4.5/5 sterren)

Bekijk op:

Netflix

Jaar:
2023
Genre:
Animatie Avontuur Aktie
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Brian Tyree Henry
Hailee Steinfeld
Oscar Isaac
Shameik Moore

 


Bekijk trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.