logo
Stand Up & Shout: Songs From a Philly High School © Production Company

Stand Up & Shout: Songs From a Philly High School

Deze ontroerende muzikale documentaire belicht een middelbare schoolprogramma in Philadelphia dat leerlingen aanmoedigt om hun gedachten, gevoelens en dromen te verwerken in een album met opzwepende originele liedjes.

OmniGuide recensie Stand Up & Shout: Songs From a Philly High School

Stand Up & Shout: Songs from a Philly High School (2023) - Een Muzikale Reis van Creativiteit en Zelfontdekking

Stand Up & Shout: Songs from a Philly High School, een muzikale documentaire uit 2023 geregisseerd door Amy Schatz, belicht een uniek programma op een middelbare school in Philadelphia waar studenten hun gedachten, gevoelens en dromen omzetten in een album met originele liedjes. Met een IMDb-rating van 5.4/10, biedt de film een hartverwarmende kijk op de kracht van muziek en creativiteit.

Het Verhaal: Muziek als Uitlaatklep

De documentaire volgt een groep middelbare scholieren die door middel van muziek hun innerlijke wereld verkennen. De film toont hoe de studenten, onder leiding van hun leraren, hun creativiteit en zelfvertrouwen ontwikkelen door het schrijven van liedjes.

Regie en Productie

Amy Schatz, bekend om haar werk in kinder- en educatieve programma's, levert een gevoelige en inspirerende documentaire. De film is geproduceerd door Get Lifted Film Company en HBO Documentary Films.

Beoordeling en Kritische Ontvangst

Hoewel de film een relatief lage IMDb-score heeft, wordt hij geprezen om zijn vermogen om de kijker emotioneel te raken. De documentaire wordt erkend voor het tonen van de transformerende kracht van muziek in het leven van jongeren.

Conclusie: Een Inspirerende Kijk op Jonge Creativiteit

"Stand Up & Shout: Songs from a Philly High School" is een ontroerende documentaire die de impact van muziek op de ontwikkeling van jongeren benadrukt. Het is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in muziek, onderwijs en jeugdontwikkeling.

Eindscore: ★★★☆☆ (3/5)


Interessante Weetjes:

  • De documentaire heeft een speelduur van 54 minuten en is in het Engels.
  • De film toont de unieke talenten en verhalen van elke student, waardoor het een persoonlijke en meeslepende ervaring wordt.
  • De documentaire is een viering van de kracht van muziek als middel voor zelfexpressie en emotionele groei.

Bekijk op:

HBO Max

Jaar:
2023
Genre:
Rating:
N/A
Duur:
54 min min.
Acteurs:
Andrew Lipke
Bethlehem Roberson
Kristal TyteWriter Oliver

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.