logo
The Burial © Production Company

The Burial

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen, helpt een advocaat een begrafenisondernemer zijn familiebedrijf te redden van een gigantische onderneming, waarbij een complex web van ras, macht en onrechtvaardigheid wordt blootgelegd.

OmniGuide recensie The Burial

The Burial: Een Strijd Tegen Goliath in de Wereld van Recht en Macht

Een Verhaal van David Tegen Goliath

"The Burial" is een film die zich afspeelt in de wereld van grote corporaties en kleine familiebedrijven, waarbij een advocaat (gespeeld door Jamie Foxx) een begrafenisondernemer helpt zijn bedrijf te redden van een overname door een groot bedrijf. Deze strijd onthult een complex web van ras, macht en onrecht.

Sterke Cast en Regie

Geregisseerd door Maggie Betts, met een sterrencast waaronder Jamie Foxx, Tommy Lee Jones en Jurnee Smollett, brengt "The Burial" een krachtig verhaal tot leven. De acteerprestaties zijn indrukwekkend, met Foxx die een bijzonder sterke rol neerzet.

Gebaseerd op Waargebeurde Gebeurtenissen

Wat "The Burial" extra interessant maakt, is dat het geïnspireerd is op waargebeurde gebeurtenissen. Dit voegt een laag van realisme en diepte toe aan het verhaal, waardoor het meer resoneert bij het publiek.

Technische Aspecten

Met een speelduur van 2 uur en 6 minuten, biedt de film een uitgebreide kijk op de gebeurtenissen en personages. De film is opgenomen in New Orleans, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer.

Beoordelingen en Publieke Reactie

"The Burial" heeft een IMDb-score van 7.1/10, wat wijst op een sterke waardering van het publiek. De film heeft ook een Metascore van 74, wat duidt op positieve kritieken van critici.

Conclusie

"The Burial" is een film die niet alleen entertainend is, maar ook tot nadenken stemt. Het is een verhaal over strijd, rechtvaardigheid en de kracht van het individu tegenover de machtige corporaties. Een aanrader voor liefhebbers van drama's met diepgang en sterke acteerprestaties.

Eindoordeel: 7.1/10

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2023
Genre:
Drama
Rating:
7.1
Duur:
126 min min.
Acteurs:

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.