logo
The Flash © Production Company

The Flash

Barry Allen gebruikt zijn supersnelheid om het verleden te veranderen, maar zijn poging om zijn familie te redden creëert een wereld zonder superhelden, waardoor hij moet racen voor zijn leven om de toekomst te redden.

OmniGuide recensie The Flash

Door de Tijd en Ruimte: 'The Flash' Brengt het DC Multiversum tot Leven

"The Flash" uit 2023, geregisseerd door Andy Muschietti, is een langverwachte toevoeging aan het DC Extended Universe. Met Ezra Miller in de hoofdrol als Barry Allen, oftewel The Flash, belooft de film een spannende duik in het multiversum met een mix van actie, avontuur en fantasie.

Het Verhaal:

Barry Allen gebruikt zijn supersnelheid om het verleden te veranderen in een poging zijn familie te redden. Zijn acties creëren echter een wereld zonder superhelden, waardoor hij een race tegen de klok moet voeren om de toekomst te redden.

Cast en Prestaties:

Naast Ezra Miller zien we Michael Keaton terugkeren als Bruce Wayne/Batman en Sasha Calle als Kara Zor-El/Supergirl. Michael Keaton's terugkeer als Batman, met de iconische score van Danny Elfman, is een hoogtepunt voor vele fans.

Publieke en Kritische Ontvangst:

Op IMDb scoort "The Flash" een 6.7/10, wat wijst op een positieve ontvangst van het publiek. De film heeft een Metascore van 55, wat duidt op gemengde kritieken van filmrecensenten.

Interessante Weetjes:

Een leuk detail is dat Michael Keaton's originele Batman-pak berucht beperkend was, waardoor hij zijn hele lichaam moest bewegen om rond te kijken. Voor deze film hebben de kostuumontwerpers een flexibeler pak gemaakt, maar Keaton stond erop dat het stijver werd gemaakt.

Conclusie:

Als recensent voor OmniGuide zou ik "The Flash" een 6.8/10 geven. De film biedt een vermakelijke ervaring met enkele memorabele momenten, vooral voor fans van het DC-universum. Hoewel het soms zijn looptijd voelt en de CGI op bepaalde momenten te wensen overlaat, is "The Flash" een waardige toevoeging aan het superheldengenre.

Bekijk op:

HBO Max

Jaar:
2023
Genre:
Fantasie Avontuur Aktie
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Ben Affleck
Ezra Miller
Michael Keaton
Michael Shannon
Sasha Calle

 


Bekijk trailer van The Flash

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.