logo
The Meg 2: The Trench © Production Company

The Meg 2: The Trench

Een onderzoeksteam krijgt te maken met meerdere bedreigingen tijdens het verkennen van de diepten van de oceaan, waaronder een kwaadaardige mijnbouwoperatie.

OmniGuide recensie The Meg 2: The Trench

Dieper en Gevaarlijker: 'Meg 2: The Trench' Duikt in Nieuwe Wateren van Spanning

'Meg 2: The Trench', het vervolg op de blockbuster 'The Meg' uit 2018, neemt kijkers mee terug naar de diepten van de oceaan voor nog meer spanning en sensatie. Geregisseerd door Ben Wheatley, brengt de film Jason Statham en de Chinese actie-icoon Wu Jing samen als leiders van een onderzoeksteam dat een verkennende duik maakt in de diepste diepten van de oceaan. Hun missie verandert in chaos wanneer een kwaadaardige mijnbouwoperatie hun missie bedreigt en hen dwingt tot een strijd om te overleven tegen kolossale Megs en meedogenloze milieuverwoesters.

Wat de critici zeggen:

Volgens Rotten Tomatoes heeft 'Meg 2: The Trench' zijn leuke momenten, maar lijdt het aan een onsamenhangend verhaal dat te lang afdwaalt voordat het eindelijk een paar campy thrills levert. Met 178 recensies heeft de film een verdeelde ontvangst gekregen, met 49 verse en 129 rotte beoordelingen.

Interessante weetjes:

  • 'Meg 2: The Trench' is het vervolg op 'The Meg', een film die wereldwijd meer dan $530 miljoen opbracht.
  • De film heeft een PG-13 rating gekregen vanwege kortstondig suggestief materiaal, actie/geweld, taal en enkele bloederige beelden.
  • De film is uitgebracht in de bioscopen op 4 augustus 2023 en kwam op 25 augustus 2023 uit op streamingdiensten.

Gemiddelde ratings:

Op basis van de informatie van Rotten Tomatoes lijkt 'Meg 2: The Trench' een verdeelde ontvangst te hebben gekregen van critici.

Conclusie:

'Meg 2: The Trench' is een film die wellicht niet iedereen zal bekoren, maar liefhebbers van monsterfilms en fans van het eerste deel zullen waarschijnlijk genieten van de actie en de spanning. Het is een film die de diepten van de oceaan verkent met evenveel sensatie als het origineel.

Bekijk op:

Netflix
HBO Max

Jaar:
2023
Genre:
Avontuur Horror Aktie
Rating:
N/A
Duur:
0 min.
Acteurs:
Cliff Curtis
Jason Statham
Sienna Guillory

 


Bekijk trailer van The Meg 2: The Trench

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.