logo
The Tomorrow War © Production Company

The Tomorrow War

Een familieman wordt opgeroepen om te vechten in een toekomstige oorlog waar het lot van de mensheid afhangt van zijn vermogen om het verleden onder ogen te zien.

OmniGuide recensie The Tomorrow War

The Tomorrow War: Een Tijdreisavontuur vol Actie en Drama

Een Toekomstige Oorlog met een Twist

'The Tomorrow War', uitgebracht in 2021, is een actie-avonturenfilm die de kijker meeneemt op een tijdreisavontuur. Met een speelduur van 2 uur en 18 minuten, volgt de film een familievader die wordt opgeroepen om te vechten in een toekomstige oorlog waar het lot van de mensheid afhangt van zijn vermogen om het verleden onder ogen te zien. De film heeft een IMDb-score van 6.6/10 en is beoordeeld met een PG-13 rating.

Cast en Karakterontwikkeling

De hoofdrollen worden vertolkt door Chris Pratt als Dan Forester, Yvonne Strahovski als Colonel Muri Forester, en J.K. Simmons als James Forester. De film is geregisseerd door Chris McKay en geschreven door Zach Dean.

Technische Aspecten en Publieksreactie

'The Tomorrow War' is geproduceerd door Skydance Media, Paramount Pictures, en New Republic Pictures. De film werd oorspronkelijk gemaakt voor een bioscooprelease door Paramount Pictures, maar werd vanwege de Covid-19 pandemie verkocht aan Amazon Prime Video voor $200 miljoen. De film heeft gemengde reacties ontvangen, waarbij sommige kijkers de actie en het concept waarderen, terwijl anderen kritiek hebben op plotgaten en de uitvoering van het verhaal.

Interessante Weetjes

  • Productie en Release: De film had een budget van $200 miljoen en een wereldwijde bruto-opbrengst van $14,4 miljoen.
  • Tijdreis Paradox: De film is een klassiek voorbeeld van 'de grootvaderparadox', waarbij Dan een toxine uit de toekomst meeneemt om de wezens in het heden te doden, waardoor de omstandigheden in de toekomst die het toxine mogelijk maken, worden voorkomen.
  • Muzikale Noot: De soundtrack bevat het nummer "Christmas Wrapping" van The Waitresses, wat bijdraagt aan de sfeer van de film.

Conclusie: Een Mixed Bag van Tijdreizen en Actie

'The Tomorrow War' is een ambitieuze film die tijdreizen en buitenaardse bedreigingen combineert in een actievol avontuur. Hoewel de film niet zonder zijn gebreken is, biedt het een vermakelijke kijkervaring voor fans van het genre.

Rating: 3.3/5 - Gebaseerd op gemiddelde ratings van relevante filmwebsites.

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2021
Genre:
Drama Avontuur Aktie
Rating:
6.5
Duur:
138 min.
Acteurs:
Chris Pratt
J.K. Simmons
Yvonne Strahovski

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.