logo
Ticket to Paradise © Production Company

Ticket to Paradise

Een gescheiden stel reist samen naar Bali om te voorkomen dat hun dochter dezelfde fout maakt als zij 25 jaar geleden dachten te hebben gedaan.

OmniGuide recensie Ticket to Paradise

Ticket to Paradise - Een Tropische Romcom met Sterrenkracht

Ticket to Paradise (originele titel: Pasaje Al Paraíso), uitgebracht in 2022, is een romantische komedie die de kijker meeneemt naar het pittoreske Bali. Met een speelduur van 1 uur en 44 minuten, belooft de film een luchtige en vermakelijke ervaring.

Verhaal en Setting

De film volgt een gescheiden stel, gespeeld door de charismatische George Clooney en Julia Roberts, die samenwerken om hun dochter te stoppen van het maken van dezelfde fout die zij denken 25 jaar geleden gemaakt te hebben. Ondanks dat het verhaal zich afspeelt in Bali, Indonesië, vonden de opnames plaats in Queensland, Australië.

Cast en Productie

Naast Clooney en Roberts, bestaat de cast uit namen als Sean Lynch en Kaitlyn Dever. Geregisseerd door Ol Parker, bekend van zijn werk in het genre, en geschreven door Daniel Pipski, brengt "Ticket to Paradise" een ervaren team samen.

Beoordeling en Kritiek

Met een IMDb-score van 6.1/10 en een gemengde ontvangst, lijkt de film een typische romcom-formule te volgen. Kritieken wijzen op een veelbelovende start met scherpe dialogen, maar merken op dat het verhaal in Bali wat voorspelbaar en formulematig wordt. De jonge geliefden lijken niet echt overtuigend, en de pogingen om de Balinese cultuur te integreren worden als te zoet ervaren.

Interessante Weetjes

  • De film had een geschat budget van $60 miljoen en heeft wereldwijd $168,767,479 opgebracht.
  • Er zijn bloopers en outtakes te zien tijdens de aftiteling, wat een extra vleugje humor toevoegt.
  • Een klein foutje: in een scène op een Amerikaanse luchthaven worden Britse termen als "prams" en "trolleys" gebruikt in plaats van "strollers" en "carts".

Conclusie

"Ticket to Paradise" biedt een aangename, zij het voorspelbare, filmervaring met twee geliefde acteurs in de hoofdrol. Het is een film die vooral uitblinkt in zijn luchtigheid en de chemie tussen Clooney en Roberts, maar mist diepgang in zowel verhaal als karakterontwikkeling. Voor fans van het genre en de hoofdrolspelers is het zeker een kijkje waard.

Rating: 6.1/10

 

Bekijk op:

SkyShowtime
Apple TV+

Jaar:
2022
Genre:
Komedie Romantiek
Rating:
6.3
Duur:
104 min.
Acteurs:
George Clooney
Julia Roberts
Sean Lynch

 


Bekijk trailer van Ticket to Paradise

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.