logo
Uncharted © Production Company

Uncharted

De slimme Nathan Drake wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schatzoeker Victor "Sully" Sullivan om een fortuin terug te krijgen dat is vergaard door Ferdinand Magellan en 500 jaar geleden is verloren door het Huis van Moncada.

OmniGuide recensie Uncharted

Uncharted: Een Schatzoekersavontuur Vol Actie en Humor

Een Nieuwe Draai aan Schatzoekersverhalen

"Uncharted", uitgebracht in 2022, brengt een frisse wind in het genre van schatzoekersfilms. Met een IMDb-rating van 6.3/10 en een speelduur van 1 uur en 56 minuten, biedt deze film een mix van actie, avontuur en humor.

Het Verhaal: Op Zoek naar Verloren Schatten

De film volgt het verhaal van de streetwise Nathan Drake (Tom Holland), die gerekruteerd wordt door de doorgewinterde schatzoeker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg). Samen gaan ze op zoek naar een fortuin dat 500 jaar geleden verloren is gegaan door het Huis van Moncada.

Regie en Scenario

Geregisseerd door Ruben Fleischer, met een scenario geschreven door Rafe Judkins, Art Marcum en Matt Holloway, weet "Uncharted" een boeiend verhaal neer te zetten dat zowel vermaakt als verrast.

Sterrencast en Chemie

Naast Tom Holland en Mark Wahlberg, zien we ook Antonio Banderas in een belangrijke rol. De chemie tussen Holland en Wahlberg draagt bij aan de luchtige en humoristische toon van de film.

Achtergrondinformatie en Weetjes

Interessant is dat "Uncharted" de eerste speelfilmproductie is van Sony's PlayStation Productions. Met een budget van $120 miljoen heeft de film wereldwijd meer dan $407 miljoen opgebracht, wat het een commercieel succes maakt.

Visuele Spektakel en Actiescènes

De film blinkt uit in zijn visuele effecten en goed gechoreografeerde actiescènes. De avontuurlijke sfeer wordt versterkt door de indrukwekkende locaties en setdesigns.

Conclusie en Beoordeling

"Uncharted" is een vermakelijke film die zowel fans van de gelijknamige videogame als nieuwe kijkers zal aanspreken. Met zijn dynamische actiescènes, humor en interessante plot, verdient deze film een 7/10.

Eindoordeel

"Uncharted" is een avontuurlijke rit die bewijst dat schatzoekersverhalen nog steeds kunnen boeien en verrassen. Een aanrader voor liefhebbers van actie en avontuur.

Bekijk op:

Prime

Jaar:
2022
Genre:
Avontuur Aktie
Rating:
6.3
Duur:
116 min.
Acteurs:
Antonio Banderas
Mark Wahlberg
Tom Holland

 


Bekijk trailer

Assendelft Communicatie | KvK: 50264494 | BTW: NL002081998B66

Op alle beeldmaterialen rust het copyright van de wettige eigenaar.